Έλια Ιωαννίδου: Μιλάει πρώτη φορά για την πρώτη επαφή και τη συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου μετά τη δημόσια κόντρα ανάμεσά τους!


Έλια Ιωαννίδου: Μιλάει πρώτη φορά για την πρώτη επαφή και τη συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου μετά τη δημόσια κόντρα ανάμεσά τους!

Η ηθοποιός μίλησε on air για τη σχέση της σήμερα με τον Ανδρέα Γεωργίου και το ποιος έκανε την πρώτη προσέγγιση μετά την παρεξήγηση μεταξύ τους

Η Έλια Ιωαννίδου φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 11 Ιανουαρίου, στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη φετινή της συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου στη σειρά “Τατουάζ” σε ένα ρόλο που της δόθηκε η ευκαιρία αφενός να ξεδιπλώσει και άλλες εκφάνσεις της καλλιτεχνικής της υπόστασης και αφετέρου να λήξει την παρεξήγηση που είχε με τον Ανδρέα Γεωργίου, όπου σε προηγούμενη συνεργασία τους στο παρελθόν είχαν μία οικονομικής φύσεως διαφορά. 

Διαβάστε ακόμα: Έλια Ιωαννίδου: Αποκάλυψε την ημερομηνία του γάμου της! [βίντεο]

Η ηθοποιός, στη συνέντευξή της ανέφερε πως χάρηκε πολύ που ο Ανδρέας Γεωργίου την προσέγγισε για συνεργασία, αποκαλύπτοντας πως εκείνος έκανε το πρώτο βήμα αναζητώντας την και εκείνη επεσήμανε πως είχαν μία άψογη συνεργασία. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags ανδρεας γεωργιου, Έλια Ιωαννίδου, συνεργασια, τατουάζ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6426 s (227 Queries.) // Parse time: 1.5399 s // Total time: 4.1826 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X