Η πρώην σύζυγος επώνυμου Κύπριου έβγαλε τη σιλικόνη από το στήθος και μας το έδειξε! [εικόνες]


Η πρώην σύζυγος επώνυμου Κύπριου έβγαλε τη σιλικόνη από το στήθος και μας το έδειξε! [εικόνες]

Το μήνυμα της μέσα από την κλινική και η προτροπή στις γυναίκες να μην προβούν σε μία τέτοια αισθητική επέμβαση.

Πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία όταν υπήρξε ζευγάρι με τον Κύπριο εκατομμυριούχο, Άλκη Δαυίδ, απασχολούσε πιο έντονα τα media.

Ο λόγος για την Jennifer Stano, η οποία λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε αποφάσισε να αφαιρέσει τη σιλικόνη που είχε τοποθετήσει πριν από εννέα χρόνια στο στήθος της και μάλιστα, η ίδια θέλησε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. 

Διαβάστε ακόμα: Η σύζυγος πασίγνωστου Κύπριου επιχειρηματία μετά το διαζύγιο τους είναι σε σχέση με γυναίκα. Δείτε τις εικόνες με τη σύντροφό της

“Το έκανα! Τα εννέα χρόνων εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος μου αφαιρέθηκαν και το πρώτο πράγμα που παρατήρησα είναι το πόσο καλά μπορώ να αναπνεύσω. Το χειρουργείο διήρκησε τρεις ώρες […] Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου που βρήκα το κουράγιο να απαλλαχτώ από κάτι που για τόσο χρόνια που πρόσφερε αυτοπεποίθηση…”, έγραψε μεταξύ άλλων σε μία μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram συνοδεύοντας τις εικόνες που μπορείτε να δείτε στην πιο κάτω gallery: 

Tags Άλκης Δαυίδ,Jennifer Stano,Τζένιφερ Στάνο,σιλικονη,στηθος,showbiz κύπρος,gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5159 s (277 Queries.) // Parse time: 0.5712 s // Total time: 3.0871 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X