Η απίστευτη εξομολόγηση της Τάμτα για τον πρώην σύζυγό της που την έκλεψε σε ηλικία 14 ετών! [βίντεο]


Η απίστευτη εξομολόγηση της Τάμτα για τον πρώην σύζυγό της που την έκλεψε σε ηλικία 14 ετών! [βίντεο]

Μίλησε για πρώτη φορά σε εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης για αυτή τη συγκλονιστική περίοδο στη ζωή της

Η Τάμτα, η οποία όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες θα είναι η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Τετ α τετ”, που μεταδίδει το ΡΙΚ.

Διαβάστε ακόμα: Τάμτα: Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά για την 23χρονη κόρη της! 

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε και για την περίοδο στη ζωή της που υπήρξε παντρεμένη, με τον πατέρα της κόρης της, κάνοντας μία εξομολόγηση καρδιάς, αναφέροντας: “Μου λέει μην καθόμαστε τώρα στο δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος, να πάμε κάπου να καθίσουμε να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι αλλά αμέσως άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα ότι δεν θα με πήγαιναν για καφέ και με πήγαν όντως εκτός Τιφλίδας. Από εκείνη την ημέρα έμενα πλέον στο σπίτι του με τους γονείς του. 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ. Παντρευτήκαμε τον Απρίλιο, Φλεβάρη με “έκλεψε”.

Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο επειδή ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. Πάγωσα όλα τα συναισθήματα μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα ό,τι και να γίνει εγώ θα χωρίσω επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το peoplegreececom: 


 

Tags τάμτα, τετ α τετ, τασος τρυφωνος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7087 s (230 Queries.) // Parse time: 1.6256 s // Total time: 4.3343 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X