Η κοπή της βασιλόπιτας στο ΣΙΓΜΑ με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας


Η κοπή της βασιλόπιτας στο ΣΙΓΜΑ με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Νίκος Αναστασιάδης και αρκετοί εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής του νησιού μας έδωσαν το παρών τους στις εγκαταστάσεις της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 18 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για το 2019, στις εγκαταστάσεις της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και τους συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Το παρών τους έδωσαν εκτός από τους εργαζομένους του συγκροτήματος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του και τον λόγο του την εκδήλωση.

Αρκετοί ήταν και οι εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής του τόπου, καθώς επίσης και ηθοποιοί της σειράς εποχής του ΣΙΓΜΑ “Γαλάτεια”, που παρευρέθηκαν.

Ο διευθυντής του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλλης, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ασκούμε κριτική. Ενίοτε σκληρή. Κάποιες φορές, ίσως και άδικη. Σας διαβεβαιώ όμως πως είναι γνήσια, είναι συνεπής και είναι πάντα άδολη […] Σας θέλουμε όλους ενωμένους, δυνατούς, γύρω από τους αυτονόητους κοινούς στόχους”.

Κατόπιν, ο λόγος δόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: “Θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά που είμαι μαζί σας αλλά και την ίδια ώρα τον επιβαλλόμενο σεβασμό σαν εν είδει μνημόσυνου προς τον αείμνηστο Άντη Χατζηκωστή, ο οποίος πραγματικά ήταν ένας οραματιστής, ένας νέος με όλα εκείνα τα προσόντα που διακρίνουν τους νέους ηγέτες στον τομέα που αναλαμβάνουν να διαχειριστούν…” Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην πιο κάτω gallery:

   

Tags βασιλοπιτα, κοπη βασιλοπιτας, ΣΙΓΜΑ, ΔΙΑΣ, Νίκος Αναστασιάδης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, χρύσανθος τσουρούλλης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5581 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4701 s // Total time: 3.0282 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X