Η τηλεθεάτρια που ήξερε την Ευριπίδου και την άφησε άφωνη on air! 


Η τηλεθεάτρια που ήξερε την Ευριπίδου και την άφησε άφωνη on air! 

Το ανατριχιαστικό στιγμιότυπο στον αέρα της εκπομπής “Όλα Καλά” με τη συγκινητική ιστορία που ήρθε στο φως και η τηλεθεάτρια που ήξερε την Κωνσταντίνα Ευριπίδου από το παρελθόν.

Η εκπομπή “Όλα Καλά”, το μεσημέρι της Παρασκευής, 18 Ιανουαρίου, επέλεξε να προβάλει μία πολύ συγκινητική ιστορία, η οποία κατά τη διάρκεια της εκπομπής είχε εξέλιξη. 

Ένας Κύπριος φωτογράφος, εντόπισε ένα φιλμ από το 1984, στην περιοχή Αμιάντου, στην επαρχεία Λεμεσού, το οποίο θέλησε να εμφανίσει και μέσα σε αυτό υπήρχαν στιγμιότυπα από μία βάπτιση. Ο ίδιος ανήρτησε μία εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, προκειμένου να εντοπίσει τα εικονιζόμενα πρόσωπα και να τους παραδώσει τις φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμα: Η μητέρα της Κωνσταντίνας Ευριπίδου έστειλε μήνυμα στην κόρη της κατά τη διάρκεια της εκπομπής 

Η εκπομπή, μετέδωσε την συγκεκριμένη φωτογραφία και έπειτα από μερικά λεπτά, τα εικονιζόμενα πρόσωπα επικοινώνησαν με τον σταθμό και μάλιστα, η τότε νεοφώτιστη, μιλώντας σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή αποκάλυψε στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου πως φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο, αφήνοντάς την άφωνη με τη σύμπτωση που συνέβη. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, φωτογραφία, ολα καλα, ΣΙΓΜΑ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4538 s (280 Queries.) // Parse time: 0.5193 s // Total time: 2.9731 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X