Χριστόφορος Τορναρίτης – Ramona Filip: Διακοπές σε εξωτικό προορισμό!


Χριστόφορος Τορναρίτης – Ramona Filip: Διακοπές σε εξωτικό προορισμό!

Που βρίσκεται το ζευγάρι εν μέσω του χειμώνα απολαμβάνοντας ήλιο και θάλασσα; Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους και μας εντυπωσίασαν. 

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης και η Ramona Filip είναι από τα ζευγάρια του νησιού μας, οι οποίοι λατρεύουν τα ταξίδια και αρκετά συχνά επιδίδονται σε αυτά είτε οι δυο τους, είτε μαζί με τα δύο τους παιδιά, Γιώργο και Νικόλ, όταν οι υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν.

Διαβάστε ακόμα: Πιο sexy από ποτέ η Ramona Filip Τορναρίτη μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της

Αυτό το διάστημα, το επώνυμο ζευγάρι της κοσμικής ζωής του νησιού μας απολαμβάνει εξωτικές διακοπές στις Μαλδίβες. Πρόκειται για έναν προορισμό που αρκετοί επιλέγουν τέτοια εποχή προκειμένου να βρεθούν στις ηλιόλουστες καιρικές συνθήκες της περιοχής και να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου με τα καταγάλανα νερά. 

Τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η σχεδιάστρια, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, μέσα από το instagram, όμορφα στιγμιότυπα από την “απόδρασή” τους αυτή επισημαίνοντας στις αναρτήσεις τους τη γαλήνη και την ηρεμία που αποπνέουν οι συνθήκες εκεί. Πάρτε μία γεύση στην πιο κάτω gallery: 
 

Tags Ramona Filip, χριστόφορος τορναρίτης, μαλδίβες, showbiz κύπρος, gossip, Διακοπές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9973 s (227 Queries.) // Parse time: 1.4915 s // Total time: 3.4888 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X