15 στέκια για λαχταριστά pancakes


15 στέκια για λαχταριστά pancakes

Τα καλύτερα pancakes που θα σε βάλουν σε πειρασμό!

Οι λάτρεις τους υποστηρίζουν πως τα σωστά, αφράτα pancakes με τα κατάλληλα toppings μπορούν να σου φτιάξουν την ημέρα. Κι εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε!

Για όσους τα προτιμούν γλυκά, με κολασμένη πραλίνα, τριμμένο μπισκότο, ή για αυτούς που τα λαχταρούν με φρούτα και μέλι, ή σε άλλους υπέροχους συνδυασμούς, έχουμε 15 υπέροχες προτάσεις που σίγουρα θα σας βάλουν σε πειρασμό.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο λαχταριστά pancakes που δοκιμάσαμε τελευταία στην Κύπρο και σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε κι εσείς άμεσα!

Bizzy Bee 
Tο Bizzy Bee θα σου σερβίρει τα πιο λαχταριστά και πρωτότυπα pancakes σε αλμυρές γεύσεις. Ανάμεσά τους θα βρεις το English Breakfast pancake και το waffle omelette αλλά και το εντυπωσιακό pancake ελληνική τυρόπιτα, πίτσα, με μπεσαμέλ, γαρίδες, σολομό με Φιλαδέλφεια και άλλα που θα σε εκπλήξουν! Εδώ θα γευτείς και νόστιμα γλυκά pancakes, λουκουμάδες, κρέπες και βάφλες για τις οποίες το τελευταίο διάστημα μιλάνε όλοι στη Λευκωσία.
(96 599799) Σίμου Μενάνδρου 16, Λευκωσία.

Nom
H νέα, μοντέρνα άφιξη της Λευκωσίας,  σερβίρει αποκλειστικά brunch και lunch μέχρι αργά το απόγευμα όλες τις μέρες της εβδομάδας. Ο χώρος του είναι ιδανικός για μικρές παρέες και θα τον βρεις  στη γωνία των οδών Αγίας Ελένης και Στασάνδρου όπου εκεί θα απολαύσεις τον καφέ σου στα μικρά τραπεζάκια στον εξωτερικό του χώρο ή στο super cool μίνιμαλ εσωτερικό του. Εξαιρετική επιλογή την οποία δοκιμάσαμε είναι τα Banoffee Pancakes (€8) αλλά και τα Pancakes Crème Fraiche (€9). 
(22777077) Αγίας Ελένης και Στασάνδρου γωνία, Λευκωσία.

Bastione
Οι αλλαγές στο δημοφιλές μαγαζί της Λευκωσίας, έφεραν έναν αέρα ανανέωσης τόσο στο χώρο όσο και στο μενού! Ένα μενού που εμπλουτίστηκε με λαχταριστές γεύσεις, φτιαγμένες από το πολύ δημιουργικό σεφ του μαγαζιού. Πέρα όμως από το μενού του, πρέπει να δοκιμάσεις και το brunch του. Οπότε πάρε την παρέα και και μεταξύ συζητήσεων, δοκιμάστε καλοφτιαγμένα pancakes με φρέσκα φρούτα, πραλίνα και φουντούκια. Από τις 11:30-16:00. 
(22730025) Αθηνάς 6, περιοχή Πύλης Αμμοχώστου, παλιά Λευκωσία, Λευκωσία. 

Estrella 
Το πιο διάσημο μαγαζί της Θεσσαλονίκης έχει πλέον εδραιωθεί και στην Κύπρο μετρώντας κιόλας τρία μαγαζιά, σε Λεμεσό, Πάφο και πρόσφατα στην Λάρνακα. Στο μενού του πέρα από το διάσημο μπουγατσάν, θα βρεις επιλογές όπως το breakfast pizza, λαχταριστά pancake, καθώς και αρκετές χορτοφαγικές επιλογές. Απολαυστική επιλογή από τα πιάτα που έχουν προστεθεί πρόσφατα είναι η λευκή ομελέτα φούρνου με ασπράδια αυγών, καπνιστό σολομό, αβοκάντο, παρμεζάνα, γραβιέρα και σπανάκι (€7.50). Από την άλλη, αν θες να γλυκαθείς επίλεξε το jezebel, ένα κατακόκκινο croissant με γέμιση κρέμας mascarpone, μαρμελάδα τριαντάφυλλο και γλάσο σοκολάτας-φράουλας (€6.50).
Ποικιλία ροφημάτων, εκ των οποίων ξεχωρίζει ο εκλεκτής ποιότητας καφές KUDU.
(96625505) Νικόλαου Λανίτη, Λάρνακα. Δ-Παρ 07.30-22.00 & Σ-Κ 08.00-22.00. /(99 878742) Αρχ. Μακαρίου, Λεμεσός. /(26 221081) Λεωφ. Ποσειδώνος 23, Πάφος. Διαβάστε ολοκληρωμένη την έρευνα στο CheckInCyprus. 

Tags Pancakes, Γλυκο, food news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1810 s (228 Queries.) // Parse time: 1.5483 s // Total time: 3.7294 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X