Αυτές είναι οι αιτίες που είσαι μόνη/ος τόσο καιρό!


Αυτές είναι οι αιτίες που είσαι μόνη/ος τόσο καιρό!

Μια έρευνα αποδεικνύει πώς τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες απεχθάνονται τα ίδια πράγματα.

Πολλές μπορεί να είναι οι αιτίες που μια γυναίκα ή ένας άντρας είναι για καιρό μόνος/η. Μια από αυτές μπορεί να μην ακούγεται και τόσο σοβαρή αλλά η έρευνα αποδεικνύει πως μπορεί να σταθεί μοιραία για ένα χωρισμό ή για μια σχέση που δεν μπορεί να ξεκινήσει ποτέ.

Συγκεκριμένα, πρόσφατη έρευνα έβγαλε κάποια άκρως διαφωτιστικά συμπεράσματα, σε σχέση με αυτά που μας ξενερώνουν στο άλλο φύλο. Η ερώτηση απλή και κατανοητή: "Τι είναι αυτό το οποίο θα σε ξενέρωνε σε έναν πιθανό παρτενέρ", και οι απαντήσεις, τόσο των αντρών όσο και των γυναικών, παρόμοιες αλλά και... απροσδόκητες!

Η συντριπτική πλειοψηφία λοιπόν, επικεντρώθηκε στην τουαλέτα, ναι καλά διάβασες, και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την καθαριότητα. Οι άντρες για παράδειγμα, δεν θα μπορούσαν ποτέ να ανεχτούν μία γυναίκα με σιφόνι γεμάτο τρίχες(!), κομμένα νύχια στο πάτωμα, ή ρούχα διασκορπισμένα παντού! 

Οι γυναίκες από την άλλη, επικεντρώθηκαν στα βρώμικα πιάτα στο νεροχύτη. Τρίτο στις επιλογές των γυναικών, ήρθε το βρώμικο μπάνιο, ενώ ακολούθησε το κλασικό, καπάκι της λεκάνης.

Με λίγα λόγια, το μυστικό για μία πετυχημένη σχέση, μάλλον βρίσκεται στο ξεχωριστό... μπάνιο!

Tags σχεσεις, Single, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2726 s (229 Queries.) // Parse time: 1.3124 s // Total time: 3.5850 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X