Αυτή είναι η νέα τοποθεσία που θα γυρίζεται το φετινό "Survivor" [εικόνες]


Αυτή είναι η νέα τοποθεσία που θα γυρίζεται το φετινό "Survivor" [εικόνες]

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την πρεμιέρα του πολυαναμενώμενου τρίτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης που θα προβάλλει το ΣΙΓΜΑ

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ, ξεκινάει το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης, όπου αυτή τη χρονιά είναι ένας αγώνας επιβίωσης Ελλάδας vs Τουρκίας. 

Οι 12 Έλληνες παίκτες δηλώνουν πανέτοιμοι και σε λίγα 24ωρα θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο. Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης είναι ήδη εκεί και ετοιμάζεται για τον απόλυτο αγώνα μαζί με τον Acun Ilıcalı μια που θα παρουσιάζουν μαζί το φετινό ελληνοτουρκικό Survivor. Ο Τούρκος παραγωγός μαζί με τον Έλληνα παρουσιαστή πραγματοποιούν το γύρισμα του πρώτου επεισοδίου του "Survivor 3" το οποίο κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21.15, στο ΣΙΓΜΑ.  Τανιμανίδης και Ilıcalı θα δίνουν το τηλεοπτικό "παρών" μαζί, καθώς λόγω της μονομαχίας Ελλάδας - Τουρκίας, οι παρουσιαστές φέτος θα είναι δύο. 

Διαβάστε ακόμα: Οι πρώτες δηλώσεις των 24 παικτών στο "Survivor: Ελλάδα - Τουρκία" [βίντεο]

Στην πιο κάτω gallery μπορείτε να δείτε τη νέα παραλία Romana στην οποία θα διοργανώνονται τα παιχνίδια. Επίσης μπορείτε να δείτε τις εναέριες λήψεις του Τούρκου παραγωγού, που μας έδειξε τη νέα παραλία. 

Tags survivor 3, survivor ελλαδα τουρκια, ΣΙΓΜΑ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5776 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2880 s // Total time: 2.8657 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X