Άρωμα Βανίλιας: Η καλύτερη επιλογή για την ημέρα του γάμου σας


Άρωμα Βανίλιας: Η καλύτερη επιλογή για την ημέρα του γάμου σας

Όλα όσα χρειάζεστε για να \"γλυκάνετε\" του καλεσμένους σας.

Ένα ζεστό, φιλόξενο και vintage αισθητικής ζαχαροπλαστείο, το "Άρωμα Βανίλιας" δια χειρός Γιάννη, δημιούργησε ο pastry chef και ιδιοκτήτης, Γιάννης Τούμπας στην καρδιά της Λευκωσίας. Τα φρέσκα και άριστης ποιότητας υλικά, παντρεύονται με τη βαθιά αγάπη και το μεράκι του chef γι’ αυτό που κάνει, και δημιουργούν για εσάς μοναδικά σε γεύση γλυκά, τούρτες και κεραστικά για όλες σας τις εκδηλώσεις. Το "Άρωμα Βανίλιας", σας συντροφεύει στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας, βάζοντας τη δική του γλυκιά πινελιά στο γάμο, τη βάφτιση του μικρού σας, τα γενέθλια και τις γιορτές σας, με λαχταριστά γλυκά ξεχωριστής αισθητικής.

Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα γλυκών (κορμοί, τούρτες και ατομικά γλυκά) που ανανεώνεται τακτικά με νέες προτάσεις που θα σας βάλουν σίγουρα σε πειρασμό. Ανάλαφρες και δροσερές κρέμες και απολαυστικές mousse με παιχνιδιάρικες εναλλαγές από τραγανές υφές, συνθέτουν μοναδικές και διαφορετικές δημιουργίες με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη, υπάρχουν και επιλογές σε γλυκά με στέβια.

Αν η μέρα του γάμου σας πλησιάζει, και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι ικανή να κάνει τη μέρα αυτή μοναδική και αξέχαστη. Τα μυκονιάτικο του "Άρωμα Βανίλιας" με γέμιση ή χωρίς (αμύγδαλο, χαλεπιανό, ανάμεικτο), είναι ένα γλυκό κέρασμα με αξεπέραστη γεύση που αποτυπώνεται στη μνήμη με την πρώτη μπουκιά. Το μυκονιάτικο, αρωματισμένο με ροδόσταγμα και ινδοκάρυδο, σημειώνει τεράστια επιτυχία ως μια εναλλακτική και φρέσκια πρόταση, αντί του συνηθισμένου πλέον λουκουμιού.

Στις πρώτες επιλογές των πελατών του "Άρωμα Βανίλιας", παραμένουν επίσης τα λαχταριστά καρυδάτα, με γέμιση  ganache ή πραλίνας χαλεπιανού. Τα δύο αυτά γλυκά διακρίνονται για την πλούσια γεύση τους, καθώς δεν περιέχουν καθόλου αλεύρι, ενώ ενδείκνυνται και για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη.

Σταθερή αξία στις προτάσεις του "Άρωμα Βανίλιας" για ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο κεραστικό γάμου, αποτελούν επίσης οι υπέροχες τάρτες (salted caramel peanut tart, pistachio praline tart και hazelnut praline tart), οι λαχταριστές πραλίνες, τα pistachio με γέμιση ganache,και τα brownies (walnut, cheese).

Το "Άρωμα Βανίλιας", ετοιμάζει επίσης για σας φανταστικές τρισδιάστατες τούρτες στο σχέδιο και στη γεύση της επιλογής σας, προσφέροντας πέραν των 150 γευστικών συνδυασμών, και ολοκληρωμένες προτάσεις για πανέμορφα candy tables με γευστικά μπισκότα, cupcakes, cake pops, macarons, μαρέγκες κ.ά. 

Πέρα από τα κεραστικά θα βρείτε ποικιλία από σπιτικές μαρμελάδες και αλείμματα για ψωμί (spreads) όπως salted caramel, βατόμουρο με βανίλια Μαγαδασκάρης, φουντούκι-καραμέλα κ.α, που μπορούν να προσφερθούν και ως μπομπονιέρες, καθώς επίσης μπισκότα και σοκολατάκια που θα ενθουσιάσουν εσάς και τους αγαπημένους σας!

Το "Άρωμα Βανίλιας" σας περιμένει να το επισκεφθείτε, στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia). Τηλ. επικοινωνίας: 22 510234 και 99 837744.

Tags Άρωμα Βανίλιας, Γαμος, γλυκα, τουρτα γαμου, κεραστικα, wedding


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1229 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4754 s // Total time: 2.5984 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X