Γνωστή Ελληνίδα: "Στα 12 μου αποκάλυψα στη μητέρα μου ότι είμαι ομοφυλόφιλη"


Γνωστή Ελληνίδα: "Στα 12 μου αποκάλυψα στη μητέρα μου ότι είμαι ομοφυλόφιλη"

\"Ο μπαμπάς μου ακόμα δεν το έχει αποδεχτεί\". Τι λέει και για την επώνυμη αδερφή της και πως το αντιμετώπισε η ίδια. Όλα όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη  

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής την Νικολέτα Ταβουλάρη, την οποία γνωρίσαμε ως παίκτρια του περσινού κύκλου του "MasterChef". Πριν λίγες μέρες η αδερφή της, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, γνωστή ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα" αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως η Νικολέτα είναι ομοφυλόφιλη. Η Νικολέτα, πιο απελευθερωμένη από ποτέ, μοιράστηκε τα πάντα με το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα”.

Διαβάστε ακόμα: Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: "Η αδερφή μου είναι ομοφυλόφιλη…"

"Όταν η αδερφή μου, στην συνέντευξη, είπε ότι είμαι ομοφυλόφιλη, ένιωσα ανακούφιση. Όταν ήμουν 12 χρονών αποκάλυψα στη μητέρα μου ότι μου αρέσουν οι γυναίκες. Ο μπαμπάς μου ακόμα δεν το έχει αποδεχτεί. Η μαμά μου εργαζόταν πολύ λόγω οικονομικών προβλημάτων και μεγάλωσα με την αδελφή μου. Στην αδερφή μου το είπα στα 17 μου. Και από τότε ήταν πάντα δίπλα μου. Είμαι ομοφυλόφιλη, αλλά είμαι κατά ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να έχει παιδί. Στο Master Chef δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν υπήρχε θέμα bullying", είπε μεταξύ άλλων η Νικολέτα Ταβουλάρη.

Δείτε όλα όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο από το zappit.gr με το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή: 

Tags νικολετα ταβουλαρη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, ομοφυλοφιλια, Ελεονώρα Μελέτη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9905 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3640 s // Total time: 3.3545 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X