Πραγματικά καλό steak σε 6 εστιατόρια της Κύπρου


Πραγματικά καλό steak σε 6 εστιατόρια της Κύπρου

Μοντέρνα κρεατοφαγικά στέκια για τους λάτρεις του steak κι όχι μόνο.

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην πρόκληση μιας ζουμερής και έξοχα ψημένης βοδινής μπριζόλας; Αν η απόλαυση του καλού κρέατος είναι για εσάς ιεροτελεστία, έχουμε να σου προτείνουμε 6 εστιατόρια για steak που θα σε «ψήσουν» με την ποιότητά τους.

Ποιοτικές πρώτες ύλες, εξαιρετικές κοπές και δεξιοτεχνικά ψησίματα κάνουν τη διαφορά, χαρίζοντας απλόχερα μια μοναδική γευστική εμπειρία στους φανατικούς κρεατολάγνους.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Pralina Experience
Σύγχρονες μεσογειακές προτάσεις με έντονα στοιχεία από τη διεθνή κουζίνα θα απολαύσεις στο εστιατόριο που βραβεύτηκε ως η καλύτερη Νέα Άφιξη στα Eating Awards 2018, ενώ ξεχώρισε τόσο για την οινική του κουλτούρα όσο και για την εξυπηρέτησή του.
Συνοδευτικά: Πουρέ γλυκοπατάτας, σαλάτα, πατάτες λεπτοκομμένες, κ.ά., αλλά και καλό κρασί.
Δοκίμασε: Μπριζόλα ιβηρικού χοίρου με λεπτοκομμένες πατάτες και σαλάτα με dressing πορτοκαλιού (€22).
(22665588) Στασικράτους 31, Λευκωσία. Δ-Κ 09.00-23.00.

ΛΕΜΕΣΟΣ 

Columbia Steak House
Μοντέρνο με υψηλή αισθητική, προσφέρει οκτώ διαφορετικά είδη steak από Αμερική και Αυστραλία που ψήνονται στη σχάρα. Το μεσημέρι της Κυριακής προσφέρει μπουφέ.
Συνοδευτικά: Λαχανικά, μανιτάρια, onion rings ή διάφορα είδη πατάτας. Όλα τα steak σερβίρονται με μείγμα steakhouse από θρυμματισμένους κόκκους μαύρου πιπεριού.
Δοκίμασε: USDA Steak Combo (375 γρ.), που είναι συνδυασμός από Prime Fillet, Rib-eye και New York Strip, με ψητή πατάτα και λαχανικά στη σχάρα ή στον ατμό (€48) ή το steak Diane (2x125 γρ.) με κρεμώδη σάλτσα μανιταριών, φασολάκι και σπαστές πατάτες (€36/ ΑUS, €46.00/USDA).
(25278000) Αγίου Ανδρέου 223. Δ-Κ 19.00-23.00. Διαβάστε ολοκληρωμένη την έρευνα στο CheckInCyprus. 

Tags steak, στεικ, φαγητο, food news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0099 s (251 Queries.) // Parse time: 0.7323 s // Total time: 3.7422 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X