Λούης Πατσαλίδης: Απαντά ξεκάθαρα αν βοήθησε στο να ανέβουν τα νούμερα του Ανδρέα Γιόρτσιου στην απογευματινή ζώνη!


Λούης Πατσαλίδης: Απαντά ξεκάθαρα αν βοήθησε στο να ανέβουν τα νούμερα του Ανδρέα Γιόρτσιου στην απογευματινή ζώνη!

Μίλησε για το αν είχε συστάσεις από το κανάλι του και από την Χριστιάνα Αριστοτέλους για την προβολή αποσπασμάτων από την εκπομπή του Γιόρτσιου στην εκπομπή του

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος το τελευταίο διάστημα σημειώνει ανοδική πορεία στην απογευματινή ζώνη, γεγονός που συζητήθηκε από διάφορα κυπριακά media, κάνοντας αναπόφευκτη σύγκριση με την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους που μεταδίδεται την ίδια ώρα. 

Ο Λούης Πατσαλίδης, ο οποίος μέσα από την εκπομπή του προβάλλει αρκετά στιγμιότυπα από την εκπομπή “Happy Hour”, που παρουσιάζει ο Ανδρέας Γιόρτσιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “TV Μανία”, μίλησε πρώτη φορά αν θεωρεί πως συνέβαλε σε αυτό το κλίμα που επικρατεί από τους δύο παρουσιαστές.

Διαβάστε ακόμα: Ο Λούης Πατσαλίδης μιλά πρώτη φορά για την κόντρα του με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους!

“Βρίσκομαι στο χώρο της τηλεόρασης εδώ και πέντε σεζόν και δεν έχω δώσει καμία αφορμή ώστε να πει κάποιος ότι έβαλα το χεράκι μου για να τσακωθεί εξαιτίας μου! Για να σου δώσω να καταλάβεις, βρίσκομαι περισσότερες ώρες στο Σατιρικό θέατρο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της εκπομπής μου παρά στις εγκαταστάσεις του Alpha. Δεν μου αρέσει να χώνω τη μύτη μου εκεί που δεν με σπέρνουν! Κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ χωρίς να ανακατεύομαι πουθενά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. 
 

Tags λούης πατσαλίδης, showbiz κύπρος, gossip, χριστιανα Αριστοτελους, Ανδρεας Γιορτσιος, Αντρέας Γιόρτσιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0050 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0327 s // Total time: 0.0377 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X