15 ιδέες για δείπνo με τον Βαλεντίνο σου στη Λευκωσία


15 ιδέες για δείπνo με τον Βαλεντίνο σου στη Λευκωσία

Τα εστιατόρια της πόλης σχηματίζουν καρδούλες, φτιάχνουν μενού και σε περιμένουν.

Δεν ξέρω αν θα ήθελες να ζωγραφίσεις με το ταίρι σου καρδούλες στο τζάμι του αυτοκινήτου κάπου απόμερα και να κοιτάζει τα αστέρια αλλά ξέρω σίγουρα πως θα πεινάσεις. Και επειδή ο έρωτα περνάει από το στομάχι σου προτείνω μερικές καλές επιλογές για να βρεθείς με το ταίρι σου, να αλληλοκοιταχτείτε στα μάτια, να ανταλλάξετε ματιές και χαμόγελα πάνω από ένα θεσπέσιο πιάτο, πίνοντας ένα ακριβό απεριτίφ με ακούσματα τζαζ ή το κύμα της θάλασσας αν φύγεις από Λευκωσία.

Mouson Bar Restaurant 
Σε νέα τοποθεσία, χώρο, λογότυπο και μενού επανήλθε το αγαπημένο μας Mouson το οποίο λειτούργησε για αρκετά χρόνια στην Παλιά Λευκωσία. Το Mouson Bar Restaurant (22664444) άνοιξε στα τέλη του 2018 στο νέο του μαγαζί (πρώην Banco), ένα μείγμα γαλλικού bistro και ιταλικής ταβέρνας με all day λειτουργία, διεθνή κουζίνα, ενδιαφέρουσα μπάρα και κοκτέιλ, με τη μουσική του να δυναμώνει αργά το βράδυ. Εδώ θα πας για brunch καθημερινά αλλά και τα σαββατοκύριακα. Ένας χώρος με χαμηλό φωτισμό και ρομαντική ατμόσφαιρα ιδανικός για την μέρα των ερωτευμένων. 

Πινακοθήκη 
Το εκλεπτυσμένο και ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης διαθέτει ένα χώρο που αποπνέει ρομαντισμό. Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων το εστιατόριο ετοιμάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού για τη γιορτή των ερωτευμένων για να περάσεις μία αξέχαστη βραδιά με το ταίρι σου. (22668820)

Pralina Experience
Το νέο πολυτελές σποτ της Στασικράτους. Το πρωί αρχίζει από τις 09.00 μέχρι τις 12.30 προσφέροντας διάφορα είδη για brunch, όπως ομελέτες, σάντουιτς και σνακ, ενώ μετά τις 12.30 θέση παίρνει ένα δημιουργικό μενού και πιάτα ημέρας όπου και την Κυριακή μπορείς να απολαύσεις την υψηλή γαστονομία του. Τα γλυκά του καταλόγου φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή στην κουζίνα ανεξάρτητα από τα γλυκά της βιτρίνας, τα οποία μπορείς να τα πάρεις και για take away.
(22665588) Στασικράτους 31. Δ-Κ 09.00-01.00. Διαβάστε ολοκληρωμένη την έρευνα στο CheckInCyprus.

Tags food news, VALENTINES DAY, φαγητο, γιορτη των ερωτευμενων


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2001 s (234 Queries.) // Parse time: 0.1946 s // Total time: 2.3947 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X