Χριστιάνα Αριστοτέλους - Ανδρέας Γιόρτσιος: Κλείνουν τα στόματα με αυτή την κίνηση σε όσους λένε ότι έχουν κόντρα;


Χριστιάνα Αριστοτέλους - Ανδρέας Γιόρτσιος: Κλείνουν τα στόματα με αυτή την κίνηση σε όσους λένε ότι έχουν κόντρα;

Δείτε τι έκανε ο παρουσιαστής του ΡΙΚ μετά τα όσα ακούστηκαν για κόντρα μεταξύ εκείνου και της Χριστιάνας Αριστοτέλους για το γεγονός ότι κάνει μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης η εκπομπή του

Mετά τις σκληρές δηλώσεις, το πολεμικό κλίμα για τα νουμερα τηλεθέασης ήρθε και η πρώτη συνάντηση τους. Εδώ και μερικές εβδομάδες έχουμε δει ένα πολεμικό κλίμα μεταξύ του Αντρέα Γιόρτσιου και της Χριστιάνας Αριστοτέλους. Αφορμή κάποιες αναρτήσεις του παρουσιαστή για τις μέρες που ξεπερνούσε η εκπομπή του σε νούμερα τηλεθέασης την εκπομπή της παρουσιάστριας που είχαν σαν αποτέλεσμα σκληρές δηλώσεις της παρουσιάστριας κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Διαβάστε ακόμα: Λούης Πατσαλίδης: Απαντά ξεκάθαρα αν βοήθησε στο να ανέβουν τα νούμερα του Ανδρέα Γιόρτσιου στην απογευματινή ζώνη!

Το βράδυ της Τετάρτης, 13 Φεβρουαρίου είτε το ήθελαν είτε όχι οι δυο παρουσιαστές είχαν την πρώτη τους συνάντηση στο party που πραγματοποίησε ο Λούης Πατσαλίδης για τις 100 εκπομπές του. Oι δυο τους μόλις αντάλλαξαν ματιές πλησίασαν ο ένας τον άλλον κάπως αμήχαν καθώς όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω τους. Μάλιστα ο Ανδρέας Γιόρτσιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instargam θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα. 

ΑΝΤΡΕΑς ΓΙΟΡΤΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Tags Αντρέας Γιόρτσιος, χριστιανα Αριστοτελους, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, λούης πατσαλίδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3546 s (234 Queries.) // Parse time: 1.8100 s // Total time: 4.1645 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X