Νέες μασκάρα για εκθαμβωτικό βλέμμα


Νέες μασκάρα για εκθαμβωτικό βλέμμα

Μασκάρα που θα σου προσφέρουν όγκο και μήκος, χωρίς κόμπους και διαχωρισμό των βλεφαρίδων.

Η Maybelline New York και η L' Oreal δημιούργησαν δυο μασκάρα για έντονο όγκο και μήκος για εντυπωσιακό μακιγιάζ και εκθαμβωτικό βλέμμα.

Maybelline New York, Snapscara

Δεν είναι απλά μια νέα mascara. Είναι η νέα Snapscara! Έντονος όγκος και μήκος, χωρίς κόμπους και τέλειο διαχωρισμό. Η Snapscara είναι η πρώτη μάσκαρα με ειδική σύνθεση για εύκολη εφαρμογή, χωρίς κόμπους και διαχωρισμό των βλεφαρίδων. Προσφέρει έντονο όγκο σε 3 ιδιαίτερα χρώματα. Αφαιρείται εύκολα με χλιαρό νερό και βαμβάκι στη στιγμή και δεν θα ξανακάνεις ποτέ το raccoon!

 

L'Oreal Unlimited Mascara

Το βουρτσάκι της Unllimited Mascara διαθέτει δυο θέσεις, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευθεία ή λυγισμένο για όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. Λύγισε το βουρτσάκι για να ενισχύσεις την καμπύλη ακόμα και των μικρότερων βλεφαρίδων σου. Παράλληλα, είναι η ιδανική μάσκαρα για ίσιες βλεφαρίδες, χωρίς όγκο, καθώς προσφέρει απεριόριστο όγκο, μήκος και καμπύλη με διάρκεια. Έχει 24ωρής διαρκεία, είναι εύκολη στην αφαίρεση και κατάλληλη για χρήστες φακών επαφής. Είναι μια μάσκαρα για ευαίσθητα μάτια ενώ είναι και οφθαλμολογικά ελεγμένη.

Tags MASCARA, makeup, make-up, beauty, Ομορφια, μασκαρα, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0065 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0301 s // Total time: 0.0366 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X