Madame Figaro Beauty Awards: Ψηφίστε τους καλύτερους make up artist της Κύπρου


Madame Figaro Beauty Awards: Ψηφίστε τους καλύτερους make up artist της Κύπρου

O πρώτος διεθνής θεσμός που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς της Κύπρου.

Η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, διοργανώνει για πρώτη φορά τα Beauty Αwards Cyprus, τον διεθνή θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς. Ambassador του 2019 για τον διεθνή θεσμό του Madame Figaro Cyprus είναι η Real Beauty Star Δούκισσα Νομικού. Τα Madame Figaro Beauty Αwards παρουσιάζει η Kérastase.

Σήμερα, θα γνωρίσουμε τους επαγγελματίες στον χώρο του μακιγιάζ που ξεχώρισαν με το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους.

Δείτε ποια είναι αυτά και ψηφίστε τα αγαπημένα σας εδώ.

Βάσω Γιακουμή

Σπούδασε στη Make Up For Ever Academy (Παρίσι) και βρίσκεται στον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ εδώ και 19 χρόνια. Εργάστηκε για τους μεγαλύτερους οίκους επαγγελματικού μακιγιάζ (Dior, Givenchy) και υπήρξε διευθύντρια της M.A.C Cosmetics. Τα τελευταία χρόνια είχε μια πετυχημένη πορεία ως freelance make up artist σε συνεργασία με τους μεγάλους οίκους του επαγγελματικού μακιγιάζ. Έχει εξειδικευτεί, μεταξύ άλλων, στο νυφικό μακιγιάζ και στο μακιγιάζ για καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις και διαφημιστικές καμπάνιες. Είναι η αντιπρόσωπος της Kryolan Cosmetics στην Κύπρο και έχει δημιουργήσει σχολή μακιγιάζ για επαγγελματίες και μη.

Ilona Garamvolgyi

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στον κλάδο της ομορφιάς, με εξειδίκευση σε τεχνικές αισθητικής και επαγγελματικού μακιγιάζ, συνεργάστηκε με κορυφαία brands. Το μακιγιάζ ήταν πάντοτε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της αποτελώντας ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης και πηγή συνεχούς εξέλιξης. Με αστείρευτο ταλέντο στην τέχνη του μακιγιάζ και πάθος για το creative και special effects make up, παίζει με τα υλικά και τις υφές. Συμπληρώνοντας φέτος 18 χρόνια στον χώρο του μακιγιάζ, έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με δουλειές σε Βουδαπέστη, Ελβετία, Κύπρο, Ελλάδα, Μαλαισία και Χόλιγουντ, με συνεργασίες στην τηλεόραση (Fashion TV) και συμμετοχή σε fashion editorials και επιδείξεις μόδας ως επικεφαλής make up artist

Στέλλα Ιταλού

Πριν από 10 χρόνια αποφάσισε να εξειδικευτεί στο επαγγελματικό μακιγιάζ από τη Φλωρεντία Χαραλάμπους και παρακολούθησε σεμινάρια σε Κύπρο και εξωτερικό εμπλουτίζοντας τις γνώσεις της στις διάφορες τεχνικές και στη μόδα. Οι μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας της ήταν όταν ανέλαβε με την ομάδα της τα καλλιστεία για 2 συνεχόμενες χρονιές, καθώς και η συμμέτοχή της στο Dubai Fashion Week in London, όπου δούλεψε στην ομάδα του Λιβανέζου μακιγιέρ Samer Khouzami και με την Ιρακινή περσόνα Lilly Ghalichi. Το 2018 δημιούργησε τη δική της σειρά βλεφαρίδων με 15 διαφορετικά σχέδια και το 2019 θα παρουσιαστούν τα πρώτα καλλυντικά της σειράς.

Σωτήρης Λοβαρής

Γεννήθηκε στην Αυστραλία, έζησε στην Κύπρο και εργάστηκε σε εκδοτικούς οίκους. Σε νεαρή ηλικία μετακόμισε στο Λονδίνο και έκανε μαθήματα μακιγιάζ με γνωστούς ανθρώπους της μόδας, όπως τον προσωπικό make up artist της Ναόμι Κάμπελ και της και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Εκεί δούλεψε και στα Joseph San ως personal stylist διάσημων. Έπειτα εργάστηκε στον οίκο Dior, που ανάδειξε το ταλέντο του στο μακιγιάζ και τότε ήρθε η πρόταση συνεργασίας από την Lancôme Paris, όπου ήταν ambassador για διάφορες χώρες. Επίσης δούλεψε για το London Fashion Week, τα βραβεία SOAP και τα BAFTA, όπου συνεργάστηκε με καλλιτέχνες του Χόλυγουντ. Μια από τις κορυφαίες συνεργασίες του ήταν με την Αλέξα Τσανγκ.

Λάλα Παναγή

Είναι πτυχιούχος αισθητικός με εμπειρία 21 ετών, εξειδίκευση στο μακιγιάζ και ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής-μακιγιάζ Beauty Box. Εμπνευσμένη κυρίως από τις παριζιάνικες τάσεις στο μακιγιάζ εκπαιδεύτηκε από γνωστούς make up artists από την SLA Paris και πιστοποιήθηκε με το Masterclass Marika D’Auteuil. Tutorial and Fashion make up, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με την SLA Make Up Cyprus. Επίσης, έχει παραδώσει εκπαιδευτικά σεμινάρια σε εξειδικευμένα θέματα μακιγιάζ. Επιδιώκει τη συνεχή επιμόρφωση συμμετέχοντας σε επιδείξεις μόδας και εκπαιδεύσεις. Είναι λάτρης της αρμονίας προσώπου και της φυσικής ομορφιάς και εξειδικεύτηκε στην τεχνική διόρθωσης φρυδιού Microgmentation-Microblading. Η δημιουργική της φαντασία και η υψηλή της αισθητική βοηθούν κάθε γυναίκα να ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή της και να αγαπήσει τη δική της ιδιαίτερη ομορφιά.

Στέφανη Χριστοφή

Είναι απόφοιτος της Make Up For Εver Academy Paris και ειδικεύεται στο νυφικό, fashion και photography make up. Εργάστηκε για πολυάριθμες εκθέσεις μόδας στο Παρίσι (Prêt a Porter, Fashion Battle), τηλεοπτικές εκπομπές (X Factor, Hair Musical Show) και μιούζικαλ (Dracula). Ως επαγγελματίας make up artist για περισσότερα από 10 χρόνια, φιλοσοφία της είναι ότι το μακιγιάζ αναδεικνύει την ομορφιά μέσα σε κάθε άνθρωπο, γι’ αυτό και αντλεί μεγάλη ικανοποίηση αλλάζοντας τον τρόπο που κάποιος βλέπει τον εαυτό του κάνοντάς τον να αισθάνεται όμορφα. Το make up studio της βρίσκεται στη Λευκωσία και επιμελείται το μακιγιάζ επαγγελματικών φωτογραφίσεων.

 

Tags madame figaro beauty awards, makeup, make-up, beauty awards, Madame Figaro


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0054 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0313 s // Total time: 0.0367 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X