Έλενα Ανδρέου: Συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση "A Jewel Made In Greece" στην Αθήνα!


Έλενα Ανδρέου: Συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση "A Jewel Made In Greece" στην Αθήνα!

Η Κύπρια σχεδιάστρια κοσμημάτων άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις παρουσιάζοντας τις νέες της συλλογές. 

Η Έλενα Ανδρέου με τη συμμετοχή της στην Έκθεση “A Jewel Made In Greece” στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα αυτό τον Φεβρουάριο, όπου παρουσίασε τις καινούριες συλλογές κοσμημάτων της, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και εξασφάλισε σημαντικές μελλοντικές συνεργασίες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Έλενα Ανδρέου έχει συμμετάσχει τα τελευταία 4 χρόνια σε εκθέσεις στο Παρίσι, Λουξεμβούργο και σε Show Room στην Ιταλία.

Επίσης, πολύ σημαντική είναι η συνεργασία της με την παγκοσμίως γνωστή Ιταλική ιστοσελίδα για online αγορές Yoox.com (μέσω της Εταιρείας First People First που την εκπροσωπεί) καθώς και με τη γνωστή Αγγλική ιστοσελίδα Speira Jewelry UK όπου ο κόσμος μπορεί να αποκτήσει τις συλλογές της. 

Η κύπρια σχεδιάστρια κοσμημάτων βρίσκεται σήμερα στην πιο δημιουργική της φάση καθώς προχωρά με σταθερά και σημαντικά βήματα στον χώρο του χειροποίητου κοσμήματος, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με το μοναδικό της στυλ!

Τις συλλογές της Έλενας Ανδρέου μπορείτε να βρείτε στο Escluso Jewelry Boutique, Στασικράτους 4, Λευκωσία, στο www.escluso.com.cy  καθώς και στο Instagram: @elenadreou_jewelry
 

Tags Ελενα Ανδρεου, κοσμήματα, εκεθση, Αθηνα, ζαππειον, A Jewel Made In Greece


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3532 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3458 s // Total time: 2.6990 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X