Η πιο τρυφερή ερμηνεία του Chance μόλις κυκλοφόρησε!


Η πιο τρυφερή ερμηνεία του Chance μόλις κυκλοφόρησε!

Ο οίκος Chanel δημιούργησε το Chance Eau Tendre Eau de Parfum, μια αύρα απαλότητας με μεθυστική μυρωδιά.

Το 2019, ο οίκος Chanel αποκαλύπτει μια νέα ερμηνεία του αρώματος Chance Eau Tendre σε Eau de Parfum.

Με το Chance Eau Tendre Eau de Parfum, ο αρωματοποιός - δημιουργός, Olivier Polge, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Δημιουργίας και Ανάπτυξης Αρωμάτων Chanel, επανερμηνεύουν την λουλουδάτη- φρουτώδη υπογραφή του αρώματος. Πιο έντονη, πιο περιβάλλουσα, αυτή η εκδοχή εκφράζει μια ακτινοβόλα και σίγουρη θηλυκότητα.

Η λουλουδάτη καρδιά του τονίζει την πληρότητα του εξωτικού absolute γιασεμιού, που αυτή τη φορά είναι εμπλουτισμένο με ένα απόσταγμα από τριαντάφυλλο που λάμπει με απαλό φως στο κέντρο της σύνθεσης. Περισσότερο θηλυκή από ποτέ, αυτή η λουλουδένια εξίσωση είναι «ντυμένη» με τη σωστή δόση μιας νότας από απαλά και κρεμώδη λευκά musk για να δημιουργήσει ένα καθαρό αποτέλεσμα, απαλό σαν το βαμβάκι.

Αμέσως φωτίζεται από τον εύθραυστο στροβολισμό του γκρέιπφρουτ με το κυδώνι, το Chance Eau Tendre Eau de Parfum και χαρίζει μια αίσθηση απόλυτης τρυφερότητας. Ντελικάτη και κατά βάθος ποιητική, αυτή η νέα σύνθεση θυμίζει μια γυναίκα της οποίας η χαρά και η εσωτερική λάμψη της τής δίνει την άμεση γοητεία της.

Για την περίσταση, το Chance Eau Tendre Eau de Parfum στο στρογγυλό μπουκάλι με το χρυσό λαιμό παίρνει μια ασημένια απόχρωση στο νέο τετραγωνισμένο καπάκι του.

Tags αρωμα, Ομορφια, perfume, beauty, chanel, Chance Eau Tendre Eau de Parfum


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5057 s (233 Queries.) // Parse time: 1.4789 s // Total time: 3.9846 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X