Paris Fashion Week: Αποχαιρέτησε τον Karl Lagerfeld ο οίκος Chanel με ένα εντυπωσιακό ντεφιλέ


Paris Fashion Week: Αποχαιρέτησε τον Karl Lagerfeld ο οίκος Chanel με ένα εντυπωσιακό ντεφιλέ

Ο οίκος Chanel απότινε φόρο τιμής στον Κάιζερ της μόδας.

Ένα χιονισμένο χωριό γεμάτο με βουνά και ελβετικά σαλέ στήθηκε μέσα στο Grand Palais του Παρισίου, όπου παρουσιάστηκε η τελευταία συλλογή Chanel με την υπογραφή του Karl Lagerfeld.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη αφού μόλις πριν δυο βδομάδας ο Karl αποχαιρέτησε για πάντα τον κόσμο της μόδας σε ηλικία 85 χρονών.

 

Μετά από μια μονόλεπτη σιγή εις μνήμην του Karl Lagerfeld, το ντεφιλέ άνοιξε η αγαπημένη φίλη του Κάιζερ της μόδας Cara Delevingne, ντυμένη με ένα ασπρόμαυρο chic outfit που αποτύπωνε την κομψή την αισθητική που χαρακτηρίζει τον γαλλικό οίκο.

Στην πασαρέλα εμφανίστηκε, εις μνήμην του και η μούσα του, η Penelope Cruz, η όποια περπάτησε για πρώτη φορά σε ντεφιλέ κρατώντας μάλιστα και ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι.

Όσο αφορά την τελευταία συλλογή του Karl για τον οίκο Chanel, για ακόμη μια φορά ο κάιζερ της μόδας κατάφερε να σχεδιάσει μια εξαιρετικά κομψή συλλογή.

Tweed και houndstooth σύνολα, σε μια λευκή και μαύρη παλέτα χρωμάτων μαρτυρούσαν πως πρόκειται για κομμάτια που σχεδιάστηκαν από τον Karl Lagerfeld.

Από τη συλλογή ωστόσο δεν έλειπαν τα πλεκτά, οι midi φούστες και τα puffer jackets σε πιο ζωντανά χρώματα. 

Tags chanel, Karl Lagerfeld, fashion show, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, επίδειξη μόδας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2643 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4189 s // Total time: 3.6833 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X