17 top συναυλίες γι' αυτόν το μήνα


17 top συναυλίες γι

Δες τι πρόκειται να ακούσεις τις επόμενες εβδομάδες και γίνε ο πιο (μουσικά) ενημερωμένος τύπος της παρέας.

Ένας μήνας γεμάτος αξιόλογα μουσικά events. Από σύγχρονη μουσική μέχρι κλασική, από τζαζ μέχρι ποπ και διαχρονικό ροκ. 

Με πνευστά από τη Βιρτζίνια
Μια ξεχωριστή συναυλία με τη Συμφωνική Μπάντα Δήμου Στροβόλου-Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου που θα ενώσει δυνάμεις με το Σύνολο Πνευστών του Christopher Newport University από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Το 85-μελές σύνολο που αποτελείται από όλα τα πνευστά και κρουστά όργανα, συμπεριλαμβανομένης και της άρπας, θα παρουσιάσει ένα ποικίλο ρεπερτόριο με έργα από το χώρο της παραδοσιακής, Ελληνικής, ροκ, τζαζ και γκόσπελ μουσικής, καθώς και λάτιν επιλογές που συνάδουν με την περίοδο του καρναβαλιού. Καλλιτεχνική διεύθυνση: Dr. Mark Reimer & Δρ. Γιάννης Μυράλης.
>> Παρασκευή, 8 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20.30.  Πληρ. 22470341.

Λούκας Γιώρκας
Αυτή την Παρασκευή 8 Μαρτίου o μοναδικός Λούκας Γιώρκας θα εμφανιστεί στο Opa Opa Club, για ένα βράδυ γεμάτο τραγούδια και επιτυχίες. Μαζί του ο Νικόλας Ντίμας και η ''παρέα'' του (Full band). On Decks : Dj Ntinos.
>> Παρασκευή, 8 Μαρτίου, Opa Opa Club, Λεμεσός, 23.30. Είσοδος ελεύθερη. Πληρ. 95560056.

Sing, play, love
Στις 9 Μαρτίου 2019, στις 20:00 στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο η λαμπρή Αναστασία Μαξίμοβα (μεσόφωνος) και η Εκατερίνα Κνιάζεβα (πιάνο) θα παρουσιάσουν το νέο κοινό τους πρόγραμμα "Sing, play, love" αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Το πρόγραμμα "Sing, play, love" περιλαμβάνει μια ποικιλία μουσικών στυλ: από τον Chopin μέχρι τον Piazzola. Η δεξιοτεχνία και το βάθος αυτών των ερμηνευτριών αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο: η Αναστασία Μαξίμοβα - μεσόφωνος, απόφοιτος του Κρατικού Ωδείου Ρίμσκι-Κορσάκοφ της Αγίας Πετρούπολης, γνωστή για την θεϊκή ομορφιά και το βάθος της φωνής της, που μπορεί να κατακτήσει όλες τις πιο γνωστές άριες του κλασικού ρεπερτορίου χωρίς καμία εξαίρεση. Η Εκατερίνα Κνιάζεβα είναι σόλο πιανίστρια, που έχει στο ενεργητικό της συναυλίες σε κορυφαία θέατρα της Ελβετίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, των ΗΠΑ και της Ρωσίας. Από το 2018 διευθύνει το τμήμα πιάνου της Μουσικής Ακαδημίας της Ζυρίχης. Με απλά λόγια - πολύ παθιασμένη μουσική σε μια πολύ παθιασμένη ερμηνεία. Η Aria της Dalila, το τάνγκο του Piazzola, το τραγούδι του Llorando από τη θρυλική ταινία "Mulholland Drive" που ερμηνεύεται για πρώτη φορά σε στυλ όπερας, τα ειδύλλια του Kurt Weil, τόσο αγαπημένα από τη μεγάλη ντίβα Έλενα Ομπραζτσόβα. Στις 9 Μαρτίου, στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο, δύο ταλαντούχα κορίτσια θα εκτελέσουν κλασική μουσική με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας, ώστε κανείς να μην παραμένει αδιάφορος!
>> Σάββατο 9 Μαρτίου, Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο, Λευκωσία, 20.00. Τα εισιτήρια διατίθενται στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: shop.tickethour.com/, και καλώντας το τηλέφωνο 22 761 607 και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο roscentcyprus@gmail.com. Τιμή εισιτηρίου - 16 ευρώ για ενήλικες και 10 ευρώ για παιδιά κάτω των 14 ετών.

Ας Μπούμε στο Ρυθμό!
Οικογενειακές Συναυλίες Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου. Με την Άνοιξη να μας κλείνει χαμογελαστά το μάτι, η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου με τη συμμετοχή των παιδιών του Sistema Cyprus και ο φιλοξενούμενος μαέστρος Gerardo Estrada Martinez μας βοηθάνε να μπούμε στον ρυθμό με παραδοσιακούς ή εμπνευσμένους από την παράδοση χορούς του Dvořák και του Bartók, ενώ η "Φούγκα με ένα Μικρό Πουλί" του Βενεζουελανού συνθέτη Aldemaro Romero (1928-2007) έχει χαρακτηριστεί ως "ένα από τα ωραιότερα κομμάτια που μπορεί ν’ακούσει κάποιος σ’ολόκληρη του τη ζωή". Πάμε όμως πίσω στη Μπαρόκ εποχή με αποσπάσματα από την όπερα-μπαλέτο "Οι αρχοντικές Ινδίες" του Jean-Philippe Rameau, ενώ όποιος έχει δει την ταινία "Μαδαγασκάρη" δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να αναγνωρίσει το κύριο μουσικό θέμα όπως το έγραψε ο σύγχρονος μας συνθέτης Hans Zimmer. Ας μπούμε στον ρυθμό τότε!
>> Σάββατο 9 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 16:00 και 17:30. Εισιτήρια €5. Πληροφορίες: 22 463144, www.cyso.org.cy.

Πάολα
Η νούμερο ένα γυναίκα καλλιτέχνης σε Ελλάδα και Κύπρο, επιστρέφει στην Κύπρο τον Μάρτιο.  Η Πάολα, η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έρχεται να ξεσηκώσει τους Λεμεσιανούς τραγουδώντας τις πιο μεγάλες τις επιτυχίες και αναμένεται το γλέντι να διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! "Να μ' αφήσεις ήσυχη θέλω", "Ψεύτικα", "Θυμός" καθώς και το "Δεν σε φοβάμαι ουρανέ" και πολλά άλλα κομμάτια που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία, θα σε ανεβάσουν και θα σε διασκεδάσουν.
>> Κυριακή 10 Μαρτίου (Κυριακή της Αποκριάς), Colosseo, Λεμεσό. Πληρ. 99994040. Διαβάστε ολοκληρωμένο το άρθρο στο CheckInCyprus.

Tags συναυλιες, μουσικη, διασκεδαση, συναυλια, μαρτης, go out, Going out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5420 s (250 Queries.) // Parse time: 0.7015 s // Total time: 3.2435 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X