Πώς να επαναφέρεις το σεξ στη σχέση σου


Πώς να επαναφέρεις το σεξ στη σχέση σου

Χρήσιμες συμβουλές για να διώξεις τη βαρεμάρα από το κρεβάτι σου και να επιστρέψεις το πάθος στη μακροχρόνια σχέση σου.

Δεν είναι κοινό μυστικό ότι έρχεται κάποια στιγμή που τα ζευγάρια, είτε παντρεμένα, είτε σε μακροχρόνια σχέση βλέπουν την ερωτική τους ζωή να φθείρεται. Η λίμπιντο πέφτει, η σεξουαλική επαφή σπανίζει και το σεξ γίνεται σπορ προς εξαφάνιση. Φυσικό και επόμενο η έλλειψη σεξουαλικής δραστηριότητας να προκαλέσει νεύρα, γκρίνια και προβλήματα στη σχέση, ακόμη και το ενδεχόμενο του χωρισμού.

Προτού φτάσεις στο τελευταίο, ρίξε μια ματιά στα όσα χρήσιμα έχουν να σε συμβουλεύσουν ειδικοί σε θέματα σχέσεων και σεξ για το πώς να επαναφέρεις το πάθος στην καθημερινότητα σας και να διώξεις τη βαρεμάρα από το κρεβάτι σας.

Αποκτήστε ξανά επαφή

"H σεξουαλική ζωή των ζευγαριών αρχίζει να παγώνει μετά τον ένα περίπου χρόνο συγκατοίκησης ή γάμου. Παρόλο που κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και λειτουργεί με τα δικά του χρονικά πλαίσια, το να χάσεις το πάθος της πρώτης περιόδου είναι σχεδόν αναπόφευκτο, αφού η έντονη έλξη που αισθανόσασταν στην αρχή της σχέσης θα αρχίσει να υποχωρεί, μόλις ξεκινήσετε να αποκτάτε ολοένα και περισσότερη οικειότητα", σημειώνει η Juliet Grayson, σύμβουλος σχέσεων – συγγραφέας.

Η λύση για να επαναφέρεις το σεξ σε μακροχρόνια σχέση:

Η λύση έγκειται στο να ανακτήσετε τη σεξουαλική σας οικειότητα, που σας γεμίζει με αγάπη και αυτοπεποίθηση και σας κάνει να αισθάνεστε ελκυστικοί, αλλά και δεμένοι μεταξύ σας. Πώς θα το καταφέρετε; Η Grayson έχει μερικά χρήσιμα πραγματάκια να προτείνει:

  • Μην αγνοείς το γεγονός, νομίζοντας πως η κατάσταση θα αντιστραφεί από μόνη της.
  • Μην βιάζεσαι να βγάλεις αυθαίρετα συμπεράσματα, όπως για παράδειγμα ότι ίσως γουστάρει άλλον ή ότι θέλει να χωρίσετε.

Πηγή: missbloomgr

Tags σεξ, σχεση, σχεσεις, ζευγαρι, υγεια, health


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9879 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5802 s // Total time: 3.5681 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X