Οι 5 τάσεις γάμου που ευχόμαστε να μην ξαναδούμε


Οι 5 τάσεις γάμου που ευχόμαστε να μην ξαναδούμε

Τι να αποφύγεις στην οργάνωση του γάμου σου.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για κάτι εξαιρετικά σημαντικό: τις τάσεις γάμου που δεν θέλουμε να ξαναδούμε. Αν ετοιμάζεσαι να παντρευτείς ή βρίσκεσαι στη διαδικασία οργάνωσης του γάμου σου, πρέπει να γνωρίζεις τις τάσεις που εσύ, εμείς και όλος ο κόσμος έχει βαρεθεί, λίγο πολύ, να βλέπει. Δημιούργησε ένα γάμο τον οποίο δεν θα βρεις στο Instagram ή το Pinterest. Κάνε κάτι διαφορετικό, κάτι δικό σου.

Οι 5 τάσεις γάμου που ευχόμαστε να μην ξαναδούμε

#1. Η εμμονή με τους βασιλικούς γάμους

Ναι, η Kate και ο William ήταν μια τελειότητα· η Pippa ήταν μια ονειρεμένη νύφη και η Meghan έσπασε τα βασιλικά στεγανά και σίγουρα εσύ τα θέλεις όλα, όμως μην το παρακάνεις.

Ακόμα και οι αγαπημένοι σου Royals δεν κάνουν εξόφθαλμες υπερβολές. Ο γάμος σου είναι μια στιγμή και μια ημέρα της ζωής σου που ετοιμάζεσαι να τιμήσεις αυτόν που αγαπάς και τη σχέση σας. Πρέπει να είναι κάτι που αντιπροσωπεύει εσένα, όχι κάτι που βλέπεις στα περιοδικά ή είναι μόδα. Σίγουρα το να πάρεις έμπνευση από κάποιο νυφικό look ή από το decor είναι θεμιτό, όχι όμως και η πιστή αντιγραφή ενός βασιλικού γάμου και σίγουρα όχι το budget του – κράτα τα χρήματά σου για άλλα πράγματα.

#2. Oversized μπουκέτα και συνθέσεις με λουλούδια

Εφόσον χρησιμοποιούμε την λέξη λουλούδια, αυτό ακριβώς πρέπει να αντιπροσωπεύουν και την ημέρα του γάμου σου: λουλούδια· όχι ογκώδεις συνθέσεις και oversized μπουκέτα.

Το να στολίσεις υπερβολικά την αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί το after party ή ακόμα και την εκκλησία θα στερήσει τη μαγεία και την αυθεντικότητα του γάμου σου. Επίλεξε τα αγαπημένα σου λουλούδια, δημιουργήστε μαζί με το designer μια όμορφη και συγχρόνως λιτή σύνθεση και όλα θα είναι υπέροχα, χωρίς υπερβολές.

#3. Επιτηδευμένα αξεσουάρ για τα μαλλιά

Ένα από τα πιο συνηθισμένα trends που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε είναι τα επιτηδευμένα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Δεν ταιριάζει σε όλες τις νύφες ένα στεφανάκι με λουλούδια, ούτε σε όλα τα νυφικά μια τιάρα. Μην είσαι τόσο επίμονη στο να ταιριάξεις ένα αξεσουάρ στο χτένισμά σου. Να θυμάσαι πως τα πιο απλά είναι πάντα και τα πιο chic.

Δες εδώ το τέλειο νυφικό χτένισμα είναι μία μακριά κορδέλα

#4. Φωτογραφίες από τα πάντα

Λόγω του ενθουσιασμού σου, ίσως να έχεις την τάση να ζητήσεις από τους φωτογράφους, να σου φωτογραφίσουν οτιδήποτε βρεθεί μπροστά τους. Λεπτομέρειες τις οποίες δε θα θες καν να έχεις μετά από 10 χρόνια· το κερί στο τραπέζι του γάμου, το decor στις καρέκλες κ.ο.κ.

Φρόντισε να μιλήσεις με τον φωτογράφο, να του εξηγήσεις ακριβώς τι θέλεις και ποια πλάνα πρέπει να τραβήξει. Ωστόσο, πολλές φορές αξίζει να αφήσεις το φωτογράφο να ασχοληθεί μόνος του με τις λήψεις του γάμου σου και να απαθανατίσει τις στιγμές που ξέρει ότι θα θέλεις να βλέπεις σε 10 χρόνια από τώρα. Αυτή είναι άλλωστε η δουλειά του.

#5. Περίεργα φαγητά και γεύσεις

Μην αποφασίσεις να πειραματιστείς με γεύσεις που δεν ξέρεις ή που άκουσες ότι είναι ωραίες. Ο γάμος σου πρέπει να έχει τις γεύσεις που θέλεις εσύ και ξέρεις ότι αγαπάνε και οι δικοί σου άνθρωποι.

Περίεργα φαγητά, χρυσόσκονες και ατμοί είναι καλύτερα να μείνουν στην άκρη για κάποιο επερχόμενο πάρτι.

Αντ’αυτού, δοκίμασε να προσφέρεις στους καλεσμένους σου γεύσεις που δεν μπορούν να αντισταθούν. Μπορείς μάλιστα να έχεις ετοιμάσει και ένα late night snack, το οποίο θα μπορέσουν να απολαύσουν στο σπίτι τους, όπως ένα κουτάκι με ζεστά, μαλακά μπισκότα.

Πηγή: missbloomgr

Tags γυναίκα, Γαμος, ζευγαρι, ΣΥΖΥΓΟΣ, οργανωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2483 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4079 s // Total time: 3.6562 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X