Βρέθηκα για πρώτη φορά σε ένα μαγικό μέρος!


Βρέθηκα για πρώτη φορά σε ένα μαγικό μέρος!

Ήταν τόσο όμορφο που δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από εκεί!

Μπορεί εσείς στην Κύπρο να χορεύετε σε ρυθμούς καρναβαλιού τις τελευταίες ημέρες αλλά για εμάς τα πράγματα εδώ είναι όπως πάντα! Άκουσα πως τον  Μάιο είναι το καρναβάλι εδώ! Αν και βλέπεις που και που κόσμο να μεταμορφώνεται με ιδιαίτερες στολές ακόμα και τώρα! Σίγουρα όμως δεν είναι το ίδιο με τη διασκεδαστική και αξέχαστη παρέλαση της Κύπρου! Οπόταν έχω ζηλέψει λίγο τέτοιες μέρες!

Ας πάμε στα δικά μου όμως τώρα! Το Σάββατο που μας πέρασε πήγα για πρώτη φορά σε ένα υπέροχο και μαγικό μέρος! Ονομάζεται Noho και βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης! Είναι εστιατόριο αλλά δεν μοιάζει καθόλου είναι η αλήθεια! Με το που μπαίνεις μέσα βλέπεις τα πολλά πολλά μαζεμένα ροζ λουλούδια στην οροφή! Ήταν τόσο όμορφα που δυσκολευόμουν να πάρω τα μάτια μου από πάνω τους! Καθώς περπάτησα, λοιπόν, πιο μέσα αντικρίζω ένα φόντο με ζωγραφισμένα μεγάλα φούξια φλαμίνγκο. Ε, αυτό ήταν! Σιγά που δεν θα φωτογραφιζόμουν εκεί! Γενικά σε κάθε γωνιά του υπήρχε κάτι ιδιαίτερο και κάτι που δεν βλέπεις συχνά! 

Αργότερα απόλαυσα τη νοστιμότατη πίτσα μου, ενώ παράλληλα χάζευα τα αμέτρητα λουλούδια πάνω από το κεφάλι μου! Ακόμα ένα μέρος που σίγουρα θα πρέπει να επισκεφτείτε όταν με το καλό θα είστε στην Κοπεγχάγη! Εγώ πάντως έχω ενθουσιαστεί! Τα φιλιά μου και καλή καθαρά Δευτέρα σε όλους μας!

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, noho, εστιατόριο, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9772 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3941 s // Total time: 2.3713 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X