Φίλιππος Μιχόπουλος - Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ από το εντυπωσιακό party γενεθλίων του γιου τους


Φίλιππος Μιχόπουλος - Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ από το εντυπωσιακό party γενεθλίων του γιου τους

Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους γιόρτασαν την Πέμπτη, 14 Μαρτίου η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλο και η χαρά τους ήταν μεγάλη καθώς ο μικρός Μάξιμος έγινε ενός έτους.

Οι ευτυχισμένοι γονείς διοργάνωσαν ένα μεγάλο party γενεθλίων με θέμα τον αγαπημένο του Mickey Mouse. Η 33χρονη ηθοποιός είχε αναρτήσει μία ιδιαίτερα τρυφερή φωτογραφία με τον Μάξιμο η οποία συνοδευόταν από την λεζάντα: "14-3-2019. Πότε πέρασε ένας χρόνος... Χρόνια σου πολλά ζωή μου, να σε χαιρόμαστε!" και στη συνέχεια ακολούθησε ακόμα μία φωτογραφία στην οποία η ηθοποιός, φορώντας τα αυτιά του Mickey, αποκάλυπτε το θέμα του party. Βέβαια, αυτά τα αυτιά δεν τα φόραγε μόνο η Αθηνά Οικονομάκου αλλά και όλοι οι καλεσμένοι όπως μπορείτε να δείτε στην πιο κάτω gallery.

Διαβάστε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Έτοιμη για το δεύτερο παιδάκι! [βίντεο]

Ακόμα, η Αθηνά Οικονομάκου ανάρτησε κάποια βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις χιλιάδες ευχές που της έστειλαν. "Γίναμε ενός... Δεν μπορώ να το πιστέψω πότε πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος... Όσοι και όσες είστε γονείς, καταλαβαίνετε! Πώς περνάει ο χρόνος είναι αδιανόητο" ανέφερε.

Tags Αθηνά Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος, διασημοι, showbiz κύπρος, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1080 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3894 s // Total time: 2.4974 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X