Rouge Coco Flash: Tο νέο κραγιόν από την Chanel


Rouge Coco Flash: Tο νέο κραγιόν από την Chanel

Eνώνει την λάμψη και την ζωντάνια ενός χρώματος με απόλυτη αρμονία. Χωρίς αναμονή, χωρίς κόπο και χωρίς περιορισμούς.

Με το Rouge Coco Flash, το να βρίσκεις το χρώμα του κραγιόν που θες να φορέσεις δεν υπήρξε ποτέ πιο εύκολο. Με μια ματιά, το διαφανές, γυαλιστερό χρυσό καπάκι του αποκαλύπτει το χρώμα του κραγιόν. Στη στιγμή, το κραγιόν απλώνεται στα χείλη χαρίζοντας μια εκθαμβωτική λάμψη. Η αντίστροφη κίνηση έχει ξεκινήσει. 5, 4, 3, 2, 1!

5. ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΓΛΥΣΤΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ.
4. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.
3. Η ΛΑΜΨΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ.
2. Η ΑΝΕΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ.
1. ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ.

ΤΟ ΧΡΩΜΑ

Μια ιδέα της Lucia Pica, της Global Creative Makeup and Color Designer της Chanel, όπου κάθε μία από τις 20 αποχρώσεις Rouge Coco Flash υποκινεί μια έντονη, άμεση και ακαταμάχητη επιθυμία! Πλούσιο με χρωστικά, αυτό το νέο κραγιόν δίνει φωτεινό χρώμα από την πρώτη κίνηση.

Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ

Το Rouge Coco Flash σε προσκαλεί να ακολουθήσεις το ένστικτο σου. Σε μια διαισθητική κίνηση, ξετυλίγεται σαν μια κορδέλα χρώματος με την εκπληκτικά λεία και άνετη φόρμουλα του. Με την τέλεια δοσομετρική ισορροπία του φυτικού βουτύρου και ελαίων, λιώνει στα χείλη μόλις εφαρμοστεί, δίνοντας εκπληκτική άνεση. Ένας τέλειος συνδυασμός για εκθαμβωτική λάμψη. Εγχυμένο μέσα στο κραγιόν, το σύμπλεγμα Hydraboost, που αποτελείται από θρεπτικά έλαια (jojoba, μιμόζα, ηλίανθο), εξασφαλίζει άμεση ενυδάτωση έως και 8 ώρες μετά την εφαρμογή. Τα χείλη είναι εμπλουτισμένα με ένα ελαφρύ και μεταξένιο πέπλο χρώματος.

Η ΠΑΛΕΤΑ

Μια συλλογή έντονων και εύχρηστων χρωμάτων, ένα γυαλιστερό τελείωμα που καθρεφτίζει, ένα διαισθητικό κραγιόν... Το Rouge Coco Flash είναι κάτι περισσότερο από ένα κραγιόν. Είναι ένα αντικείμενο επιθυμίας. Μια ωδή στον αυθορμητισμό και την ελευθερία. Μια πρόσκληση για παιχνίδι με 20 αποχρώσεις και 20 αποχρώσεις και 20 ιδιοσυγκρασίες. Nudes, πορτοκαλί, τριανταφυλλί, ροζ, φούξια, δαμασκηνί, απαλές μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις, τολμηρές και έντονες σε μια ακαταμάχητη παλέτα! Για να γίνει ακόμα πιο διασκεδαστικό το παιχνίδι με τα χρώματα, η Chanel δημιούργησε τρία ημιδιαφανή top coats για layering πάνω από όλα τα άλλα κραγιόν. Το ένα έχει χρυσό shimmer, το οποίο ενισχύει τη λάμψη. Ένα άλλο ζεσταίνει τα χρώματα με το πορτοκαλί του τόνο. Το τελευταίο, με μαύρες αποχρώσεις, προσθέτει βάθος σε οποιοδήποτε κραγιόν. Τρία αξεσουάρ για να δοκιμάσετε με τις δύο νέες αποχρώσεις Rougr Coco της συλλογής: Ami, ένα ενθουσιώδες κοράλλι και Lover, ένα βαθύ, μαγευτικό κόκκινο.

Tags chanel Rouge Coco Flash, chanel, beauty, makeup, make-up, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3401 s (234 Queries.) // Parse time: 1.3146 s // Total time: 3.6547 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X