"Βουράτε γειτόνοι": Η πρωτότυπη άφιξη των πρωταγωνιστών στην avant premiere της ταινίας!


"Βουράτε γειτόνοι": Η πρωτότυπη άφιξη των πρωταγωνιστών στην avant premiere της ταινίας!

Οι πρώτες δηλώσεις των συντελεστών της ταινίας στο κόκκινο χαλί.

Λαμπερές παρουσίες έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης, 20 Μαρτίου, το παρών τους στο K-Cineplex Έγκωμης, όπου πραγματοποιήθηκε η avant premiere της ταινίας “Βουράτε Γειτόνοι”. 

Όλοι οι συντελεστές της ταινίας ήταν εκεί για την πρώτη προβολή σε κόσμο, όπου μεταξύ αυτών είδαμε εκπροσώπους της κυπριακής showbiz, οι οποίοι απόλαυσαν στιγμές γέλιου με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές, που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά που έκανε τεράστια επιτυχία στην κυπριακή τηλεόραση, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην κινηματογραφική εκδοχή της. 

Πρωτότυπη ήταν και η άφιξη, στο κόκκινο χαλί, των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στην ταινία, όπου κάποιοι εξ αυτών έφτασαν με το χαρακτηριστικό διπλοκάμπινο του Ρίκκου Μάππουρου ενώ άλλοι εξήλθαν από το λευκό βαν του “Όμορφου” κατά κόσμο Κωστάκη Κωνσταντίνου, με τους παρευρισκόμενους να τους χειροκροτούν θερμά! 

Η κάμερα του ΣΙΓΜΑ ήταν εκεί και οι πρωταγωνιστές εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το κινηματογραφικό τους εγχείρημα, με το κοινό να λατρεύει τους αστείους διαλόγους και τη νέα περιπέτεια των ηρώων! Δείτε πιο κάτω το σχετικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή “Πρωτοσέλιδο”: 

Tags βουρατε γειτονοι, ταινια, πρεμιέρα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6208 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3241 s // Total time: 2.9449 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X