Επιχειρηματική ενέργεια από ομάδα μαθητών για τη διατήρηση του τριαντάφυλλου! [εικόνες]


Επιχειρηματική ενέργεια από ομάδα μαθητών για τη διατήρηση του τριαντάφυλλου! [εικόνες]

“Αν η γη γελάει με λουλούδια, εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε το γέλιο της”

Η μαθητική εταιρία NPEC δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού Junior Achievement επιχείρηση της χρονιάς 2019 από τέσσερις μαθητές του “The Grammar School Nicosia”. Το “Junior Achievement” είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που σκοπό έχει να προωθήσει την μαθητική επιχειρηματικότητα, αφού κάθε μαθητική ομάδα πρέπει να δημιουργήσει μόνη της το δικό της καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν.

Η ΝPEC  δημιούργησε ένα βιολογικό διάλυμα, το ΘΑΛΙΟ, το οποίο διατηρεί τα λουλούδια στο βάζο για περισσότερες μέρες. Εμπνευσμένοι από την ελληνική γλώσσα και μυθολογία ονόμασαν το προϊόν “ΘΑΛΙΟ” από την φράση "θάλλω εσαεί" που σημαίνει «ανθίζω για πάντα» αλλά και από τη θεά Θάλεια, προστάτιδα των φυτών.

Το βιολογικό διάλυμα “Θάλιο” είναι εδώ για να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι λάτρεις των λουλουδιών - τα λουλούδια μαραίνονται πριν καν το καταλάβεις. Το Θάλιο είναι ειδικά για τα τριαντάφυλλα μιας και τα τριαντάφυλλα είναι τα λουλούδια που πωλούνται περισσότερο στην Κύπρο αλλά και που όλοι αγαπάμε. Το Θάλιο καταφέρνει να τριπλασιάσει τη ζωή των τριαντάφυλλων από πέντε ημέρες που ζούνε κατά μέσο όρο, σε δεκαέξι. Πελάτες της εταιρίας ανάφεραν θετικά αποτελέσματα και σε άλλα λουλούδια όπως τα γαρύφαλλα, τα χρυσάνθεμα και τα κρινάκια.

Σκοπός της εταιρίας, είναι να καταφέρει να διατηρήσει το χαμόγελο του κόσμου για περισσότερο μέσα από τη διατήρηση της χαράς που προσφέρουν τα λουλούδια με την ομορφιά και τη συμβολική τους εικόνα. Για πολλούς τα λουλούδια συμβολίζουν την ελπίδα, την ευγνωμοσύνη και την αγάπη. Για την εταιρία NPEC τα λουλούδια συμβολίζουν πέρα από τα παραπάνω τη γη και ιδιαίτερα το χαμόγελο και την ευτυχία.

Το “Θάλιο” πωλείται στην ποσότητα των 100ml. Κάθε ανθοδέσμη (5-12 τριαντάφυλλα) χρειάζεται 20ml κάθε φορά που αλλάζουμε το νερό στο βάζο, δηλαδή κάθε 4-5 μέρες. Συνεπώς, κάθε μπουκαλάκι των 100 ml, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και πέντε φορές. Κάθε μπουκαλάκι πωλείται στην τιμή των 3.00 ευρώ.

Η εταιρία, αναλαμβάνοντας την εταιρική της ευθύνη προς το περιβάλλον, έδωσε στον κόσμο το κίνητρο να επιστρέψει τα άδεια μπουκαλάκια του προϊόντος, δίνοντας έκπτωση ύψους 15% στην επόμενη αγορά με κάθε επιστροφή.

Το "Θάλιο" είναι διαθέσιμο στα ανθοπωλεία "ΙΟΥΛΙΑΝΑ" στη Μαλούντα και "ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ" στη Δευτερά. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε το ‘ΘΑΛΙΟ’ μέσω διαδικτύου, στέλνοντας μήνυμα στην εταιρία στο Instagram (@npec.ja) και στο Facebook (https://www.facebook.com/npec.ja).

Αν προσφέρετε λουλούδια στους αγαπημένους σας αλλά και στον εαυτό σας, σιγουρευτείτε  ότι η ομορφιά τους θα σας προσφέρει χαρά όσο περισσότερο γίνεται.
 

Tags μαθητες, junior achievement, θαλιο, τριανταφυλλα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3755 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6179 s // Total time: 2.9934 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X