Dior: Η Maria Grazia Chiuri σχεδίασε κουστούμια μπαλέτου και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό 


Dior: Η Maria Grazia Chiuri σχεδίασε κουστούμια μπαλέτου και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό 

Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του οίκου, σχεδίασε κουστούμια για την παράσταση \"Nuit Blanche\" στο Teatro dell\'Opera της Ρώμης και μετέτρεψε τη σκηνή σε ντεφιλέ. 

Ο χορός ανέκαθεν αποτελούσε πηγή έμπνευσης για την μόδα έτσι και η Maria Grazia Chiuri για τη συλλογή του οίκου Dior Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 εμπνεύστηκε από το χορό και δημιούργησε μια από τις πιο elegant κολεξιόν του οίκου.

Ωστόσο η επαφή της με την τέχνη του χορού δεν τελείωσε εκεί, αφού τώρα συνεργάστηκε με την Eleonora Abbagnato σκηνοθέτη και χορεύτρια της παράστασης "Nuit Blanche" για την δημιουργία των κουστουμιών της ομάδας μπαλέτου.

Συγκεκριμένα, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του γαλλικού οίκου σχεδίασε 16 υπέροχα κουστούμια για τα οποία χρειάστηκαν 400 μέτρα τούλι και 1500 λουλούδια. Σε δηλώσεις της η Maria Grazia Chiuri ανέφερε χαρακτηριστικά για την Eleonora Abbagnat "Αντιπροσωπεύει μια μεγάλη πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά γυναικών".

Η σχεδιάστρια μάλιστα επισήμανε τα κοινά χαρακτηριστικά που έχει με τη γνωστή χορογράφο "Η καριέρα της, όπως και η δική μου, έχει εδραιωθεί μεταξύ Ιταλίας και Γαλλίας, γεγονός το οποίο μας φέρνει ακόμα πιο κοντά".

Tags FASHION NEWS, dior, Maria Grazia Chiuri, Eleonora Abbagnato, Nuit Blanche, Teatro dell'Opera, μόδα, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0101 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5943 s // Total time: 3.6044 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X