25 θεατρικές παραστάσεις για τον Απρίλιο


25 θεατρικές παραστάσεις για τον Απρίλιο

Θέατρο για όλα τα γούστα τον Απρίλιο στην Κύπρο.

Με νέα έργα αλλά και παραστάσεις που συνεχίζονται θα μας βρει ο Απρίλιος στην Κύπρο. 

Όλα τα υπέροχα πράγματα 
Η Θεατρική Ομάδα Persona μετοιμάζει την καινούργια της παραγωγή που έχει τίτλο "Όλα τα υπέροχα πράγματα" (πρωτότυπος τίτλος Every Brilliant Thing) των Duncan Macmillan και Jonny Donahoe σε μετάφραση Μαρίας Κωνσταντίνου. Ένας διαδραστικός μονόλογος σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη με τη Χριστίνα Κωνσταντίνου επί σκηνής και την ενεργή συμμετοχή του κοινού όπου κάθε φορά διαφορετικοί θεατές καλούνται να ερμηνεύσουν τα βασικά πρόσωπα της ιστορίας. Το έργο, ανέβηκε για πρώτη φορά το 2013 στην Αγγλία και έκτοτε ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας το βραβείο "Critics’ Pick" των New York Times και διθυραμβικές κριτικές από τους Guardian, Time Out, Independent, Evening Standard, Telegraph και Sunday Times. Οι συγγραφείς με περίτεχνο τρόπο τοποθετούν απέναντι στην κατάθλιψη την απόλυτη χαρά, απέναντι από την αίσθηση της ματαιότητας τον ενθουσιασμό για το καθετί "μικρό κι ασήμαντο", κι απέναντι στην αυτοχειρία τη λαχτάρα για να ζήσεις: ένα "αντικαταθλιπτικό" έργο, ένας ύμνος στη ζωή που μιλάει κατευθείαν στις καρδιές των θεατών.
Πρεμιέρα Παρ 5 Απρ, κάθε Τετ & Παρ μέχρι Παρ 3 Μαΐου (εκτός από Τετ 24 & Παρ 26 Απρ), Υφαντουργείο, Λευκώνος 67-71, Λευκωσία, 20.30, €10. Πληρ. 70000138 & www.tickethour.com.cy.

Ριχάρδος Γ’ 
Ένα από τα καλύτερα θεατρικά έργα του Σαίξπηρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και συνεχίζει τις παραστάσεις της τον Απρίλιο. Η ιστορία του δύσμορφου αλλά και απροσδόκητα γοητευτικού βασιλιά Ριχάρδου Γ’ είναι μια μελέτη για την εξουσία. Σκηνοθεσία: Πάρις Ερωτοκρίτου. 
Κάθε Παρ, Σ (20.30) & Κ (18.00), Κεντρική Σκηνή ΘΟΚ, Λευκωσία μέχρι 21 Απρ. Πληρ. 77772717 / Τετ 10 Απρ, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 77777745. 

Η αρρώστια της νιότης 
Η Νέα Σκηνή του ΘΟΚ συνεχίζει τον Απρίλιο τις παραστάσεις με το σπάνια παιγμένο έργο του Φέρντιναντ Μπρούκνερ. Η Αλίκη Δανέζη και οι συνεργάτες της φωτίζουν την ατμόσφαιρα μιας ολόκληρης εποχής. Παίζουν: Δημήτρης Γεωργιάδης, Κίκα Γεωργίου, Νίκη Δραγούμη, Φώτης Καράλης, Βένια Σταματιάδη, Ανδρέας Τσέλεπος, Νιόβη Χαραλάμπους.
Κάθε Παρ, Σ (20.30) & Κ (18.00), Νέα Σκηνή ΘΟΚ, Λευκωσία μέχρι 20 Απρ. / Τετ 3 Απρ, Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, 20.30. Πληρ. 77772717.  Μάθετε για όλες τις παραστάσεις του Απρίλιου από το CheckInCyprus.

Tags Θεατρο, παρασταση, απριλιος, go out, Going out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8015 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4132 s // Total time: 3.2147 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X