Η μεταμόρφωση ενός εμβληματικού προϊόντος από τον οίκο Dior


Η μεταμόρφωση ενός εμβληματικού προϊόντος από τον οίκο Dior

Με δυνατή και καθαρή φωνή δηλώνει \"Be Dior. Be Pink\".

Το Dior Addict Stellar Shine σηματοδοτεί μια νέα υπόσχεση, χάρη στην ολοκαίνουργια, ακόμα πιο καθηλωτική του σύνθεση και κυκλοφορεί σε μια νέα συσκευασία, διακοσμημένη με τα γράμματα του Dior, ντυμένα με ροζ χρώμα.

Υπό την καθοδήγηση του Peter Philips, Δημιουργικού Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, πάντοτε με οδηγό το πνεύμα του Dior, το χρώμα ανάγεται σε στάση και λάμψη, όλο και πιο εκπληκτικό. Ένα μανιφέστο.

Το Dior Addict Stellar Shine αποδεικνύει ότι ανήκει σε μια οικογένεια μόδας, αυτή του oίκου Dior. Με δυνατή και καθαρή φωνή δηλώνει "Be Dior. Be Pink". Αυτή η χαρακτηριστική στάση είναι εμπνευσμένη από τον Christian Dior, που θεωρούσε το ροζ ένα από τα αγαπημένα και τυχερά του χρώματα - ως "το χρώμα της ευτυχίας και της θηλυκότητας... Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει κάτι ροζ στην ντουλάπα της"."Be Dior. Be Pink." είναι επομένως μια κατεξοχήν πρόταση Dior: η έκφραση της θηλυκότητας χωρίς περιορισμούς, χωρίς συμβιβασμούς, ακτινοβόλα.

"Be Dior": μια νέα αστρική λάμψη

Εξαιρετική λάμψη και χρώμα με 8ωρη διάρκεια. Μικροπέρλες ton-sur-ton αντικατοπτρίζουν το φως πολυδιάστατα, μεταμορφώνοντας τη λάμψη σε αστρική ακτινοβολία.

Αισθησιακή άνεση balm

Η σύνθεση περιλαμβάνει κερί μέλισσας, φυσικής προέλευσης, καθώς και πέντε εξαιρετικά αισθητηριακά, ανάλαφρα έλαια, που επιλέγονται για τις εξαιρετικές ιδιότητες λάμψης, θρέψης, ενυδάτωσης, άνεσης και απαλότητας που χαρίζουν στα χείλη, αμέσως και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

24ωρη ενυδάτωση

Η σύνθεση, εμπλουτισμένη με αλόη βέρα σε συνδυασμό με έλαια και κεριά, προσφέρει μια νέα αίσθηση στα χείλη, καθώς και 24ωρη ενυδάτωση από την πρώτη εφαρμογή. Στο τέλος της ημέρας, τα χείλη είναι 38%2 πιο ενυδατωμένα. Ημέρα με την ημέρα έχουν πιο απαλή και ελαστική αίσθηση.

Απολαυστικές νότες

Ένα απαλό άρωμα βανίλιας αποκαλύπτει αμέσως μια κομψή, αισθητηριακή υπογραφή. Μια διακριτικά γλυκιά γεύση προστίθεται στην αρωματική έκπληξη. Απίστευτα καθηλωτικό.

Tags dior, Dior Addict Stellar Shine, LIPSTICK, beauty, makeup, make-up, Μακιγιαζ, Ομορφια, κραγιον


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3879 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6788 s // Total time: 5.0667 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X