Ζέτα Μακρυπούλια - Αποστολής Τότσικας: Μιλούν για την παρουσίαση της μεγάλης βραδιάς των βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018” 


Ζέτα Μακρυπούλια - Αποστολής Τότσικας: Μιλούν για την παρουσίαση της μεγάλης βραδιάς των βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018” 

Οι δύο λαμπεροί ηθοποιοί μιλούν για τη συνεργασία τους επί σκηνής

Λίγες μέρες πριν ανέβουν στη σκηνή για τα 14α βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018” που παρουσιάζει η Shiseido και που θα πραγματοποιηθούν στις 16 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία,  οι παρουσιαστές της βραδιάς, Ζέτα Μακρυπούλια και Αποστόλης Τότσικας μιλούν για τα συναισθήματα τους που θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για την πιο λαμπερή τελετή βραβείων στην Κύπρο. 

“Πάντα κατεβαίνω με χαρά στην Κύπρο, αυτή τη φορά όμως έρχομαι νιώθοντας μεγαλύτερη ασφάλεια εξαιτίας του γεγονότος ότι πλέον υπάρχει μια οικειότητα, τόσο με το θεσμό όσο και με εσάς και με το νησί. Έχω ξαναπεί άπειρες φορές ότι κατεβαίνω από 15 χρονών στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους, οπότε έχω δεθεί με πολύ κόσμο και έτσι κάθε φορά που μου γίνεται μια πρόταση είναι κάτι πολύ ευχάριστο” είπε η Ζέτα Μακρυπούλια και συμπλήρωσε: “Αυτή είναι η 4η φορά που θα παρουσιάσω τα βραβεία Madame Figaro και η πρώτη που θα βρίσκομαι με το φίλο μου Αποστόλη, τον οποίο γνωρίζω 15 χρόνια μέσα από τις δουλειές μας αλλά και από την προσωπική σχέση που έχουμε αναπτύξει.

Ο Αποστόλης Τότσικας δηλώνει μεγάλη χαρά για το γεγονός της παρουσίασης των βραβείων καθώς είναι και η πρώτη φορά που αναλαμβάνει τέτοια καθήκοντα: “Νιώθω μεγάλη χαρά για το γεγονός παρόλο που δεν το έχω ξανακάνει στη ζωή μου. Έχοντας όμως στο πλευρό μου τη Ζέτα, η οποία εκτός από φοβερά έμπειρη πάνω στο αντικείμενο είναι και πολύ στενή μου φίλη που αγαπώ πάρα πολύ, νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό που πρέπει να περιμένετε από εμάς εκείνο το βράδυ είναι δύο ανθρώπους αυθόρμητους με μια καλή επικοινωνία” δήλωσε ο γοητευτικός ηθοποιός. 

Αν θέλετε να είστε και εσείς μέρος της λαμπερής βραδιάς εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας και μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο www.soldouttickets.com.cy ή στο 70007705. 
Τιμές εισιτηρίων: €45 Πλατεία / €30 Εξώστης 

Μαζί με κάθε εισιτήριο εξασφαλίζετε και την είσοδό σας στο After Party στο State Night Club στη Λευκωσία. Το εισιτήριο μόνο για το After Party είναι €20 

Το After Party, που θα ακολουθήσει την τελετή βράβευσης Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς, στο State Night Club, θα έχει open bar και τον Dj Gabriel G στα decks. Τα εισιτήρια του After Party διατίθενται προς πώληση και μόνα τους.

Tags ζετα μακρυπουλια, Αποστόλης Τοτσικας, διασημοι, Madame Figaro, βραβεια madame figaro γυναικες της χρονιας 2018, παρουσιαση, παρουσιαστες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0957 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6282 s // Total time: 2.7239 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X