Ποιος επώνυμος την βοήθησε στη μετακόμιση;
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στο νέο της σπίτι στη Βούλα. Η ίδια πέρασε τις προηγούμενες ημέρες βοηθώντας στην μετακόμιση. Εταιρεία μετακομίσεων ανέλαβε να μεταφέρει τα πράγματα της τραγουδίστριας, του Ντέμη Νικολαΐδη και των παιδιών τους από το παλιό τους σπίτι, στο Κεφαλάρι.«Μέχρι και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, υπήρχαν κούτες έξω από το σπίτι. Όμως, η οικογένεια μένει εκεί πλέον, κανονικά», δήλωσε στο περιοδικό «OΚ!» φιλικό πρόσωπο της οικογένειας.
Όπως βλέπουμε σε φωτογραφίες του περιοδικού "ΟΚ!", η Βανδή πήρε πολύ σοβαρά το ρόλο της ενώ "χεράκι" στη μετακόμιση έβαλαν και φιλικά της πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο κουμπάρος της Κώστας Καπετανίδης.
Οι πρώτες μέρες της οικογένειας στο νέο της σπιτικό πέρασαν με μεγάλο ενθουσιασμό, ιδιαίτερα για τον 5χρονο Γιώργο, ο οποίος προσπαθούσε να εξερευνήσει κάθε γωνιά και έκανε συνεχώς ερωτήσεις στους γονείς του.
Διαβάστε περισσότερα στο "OK!" που κυκλοφορεί την Κυριακή μαζί με την εφημερίδα "Σημερινή"