Μπορώ να κάνω κοιλιοπλαστική αν δεν έχω φτάσει στο επιθυμητό βάρος σώματος;


Μπορώ να κάνω κοιλιοπλαστική αν δεν έχω φτάσει στο επιθυμητό βάρος σώματος;

H Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μας λύνει όλες τις απορίες σχετικά με την κοιλιοπλαστική και πότε πρέπει να γίνεται.

Πολλές φορές όταν έχουμε περισσότερα κιλά και έχουμε ταλαιπωρηθεί με επανειλημμένες δίαιτες, ζητάμε να προχωρήσουμε στην κοιλιοπλαστική, χωρίς να ολοκληρώσουμε την απώλεια των κιλών μας. Το ερώτημα σε αυτή την περίπτωση είναι εάν μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια τέτοια επέμβαση χωρίς να χάσουμε τα απαραίτητα κιλά.

Για να έχουμε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα σε μια κοιλιοπλαστική θα πρέπει να έχουμε τα φυσιολογικά μας κιλά, ή τα τελικά μας κιλά. Πρέπει να θεωρήσουμε δηλαδή ότι δεν πρόκειται να χάσουμε περισσότερα κιλά από αυτά που έχουμε.

Για καλύτερα αποτελέσματα στο χειρουργείο μας θα πρέπει το δέρμα της κοιλιάς μας να έχει το ελάχιστο λίπος. Αυτό θα επιτευχθεί με την απώλεια του επιπλέον βάρους.

Αν όμως δεν χάσουμε το βάρος μας τι θα συμβεί; Δεν θα μπορεί να γίνει η κοιλιοπλαστική; Αν δεν μιλάμε για υπερβολικά κιλά, μπορεί να γίνει η επέμβαση, όμως το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό. Η κοιλιά μας ενώ θα έχει χειρουργηθεί και θα έχει αφαιρεθεί το επιπλέον δέρμα θα φαίνεται φουσκωμένη και οι δερματικοί κρημνού όπως τους λέμε θα έχουν μεγάλο πάχος.

Το αποτέλεσμα; Μπορεί όταν θα βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη να μην υπάρχει πλέον η κρεμάμενη κοιλιά, αλλά δεν θα έχουμε την αδύνατη κοιλίτσα που επιθυμούμε.

Γι’ αυτό λοιπόν, πριν κάνουμε την κοιλιοπλαστική μας ας κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια να φτάσουμε το ιδανικό για μας βάρος, ώστε αφού θα μπούμε στη διαδικασία μιας χειρουργικής επέμβασης να έχουμε το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 00357 99657810

www.georgiaKoulermou.com

Instagram: dr.georgiaKoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou

Tags Κοιλιοπλαστική, Ομορφια, Σώμα, beauty, body, γεωργια κουλερμου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0197 s // Total time: 0.0200 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X