Ζέτα Μακρυπούλια: Στο ατελιέ της Έφης Παπαϊωάννου για fitting λίγο πριν τα βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018”


Ζέτα Μακρυπούλια: Στο ατελιέ της Έφης Παπαϊωάννου για fitting λίγο πριν τα βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018”

Αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη βραδιά 

Το βράδυ της Τρίτης, 16 Απριλίου, πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα 14α βραβεία, “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018” που παρουσιάζει η Shiseido στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. 

Παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Αποστόλης Τότσικας. Η πανέμορφη ηθοποιός λίγο πριν βρεθεί στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου για τις απαραίτητες πρόβες, βρέθηκε στο ατελίε της Έφης Παπαϊωάννου καθώς η σχεδιάστρια θα επιμεληθεί τις εμφανίσεις της. Οι δυο τους διατηρούν μια πολύ ζεστή φιλική σχέση και αυτή ήταν και μία ευκαιρία να τα πουν ξανά από κοντά.
 

Ο φωτογραφικός φακός του ilovestyle.com με τη Θεοδώρα Ιακώβου βρέθηκε εκεί και το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι η Ζέτα Μακρυπούλια θα κλέψει για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις με τις μοναδικές δημιουργίες που έφτιαξε ειδικά για εκείνη η Έφη Παπαϊωάννου. 

Tags έφη παπαιωάννου, ζετα μακρυπουλια, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, madame figaro awards γυναικες της χρονιας 2018, Madame Figaro


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9013 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3859 s // Total time: 3.2872 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X