Νατάσα Θεοδωρίδου: Στο ατελιέ της Έφης Παπαϊωάννου για fitting λίγο πριν τα βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς”


Νατάσα Θεοδωρίδου: Στο ατελιέ της Έφης Παπαϊωάννου για fitting λίγο πριν τα βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς”

Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι δύο γυναίκες στα social media από τη χθεσινή τους συνάντηση!

Απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθούν τα βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018” που παρουσιάζει η Shiseido, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. 

Διαβάστε ακόμα: Ζέτα Μακρυπούλια: Στο ατελιέ της Έφης Παπαϊωάννου για fitting λίγο πριν τα βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018”

Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα είναι μία από τους καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στη σκηνή των βραβείων, τραγουδώντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. 

Η τραγουδίστρια, χθες, 15 Απριλίου, λίγο πριν φτάσει στο θέατρο για την πρόβα της, βρέθηκε στο ατελιέ της Έφης Παπαϊωάννου, με την οποία είναι και κουμπάρες εκτός από πολύ καλές φίλες, κάνοντας fitting για τις δημιουργίες που θα φορέσει στη σκηνή των βραβείων. Δείτε πιο κάτω τα σχετικά στιγμιότυπα που εντοπίσαμε στα social media:  

 

 

 


 

 

Tags έφη παπαιωάννου, Νατάσα Θεοδωρίδου, showbiz κύπρος, gossip, madame figaro γυναικες της χρονιας 2018


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3745 s (227 Queries.) // Parse time: 1.5749 s // Total time: 3.9494 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X