Διαψεύδει ότι πούλησε νησί στον Εμίρη του Κατάρ ο Τερλέγκας


Διαψεύδει ότι πούλησε νησί στον Εμίρη του Κατάρ ο Τερλέγκας

Φούντωσαν από το πρωί της Τετάρτης 6 Μαρτίου τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Βασίλη Τερλέγκα να έχει αγοράσει το νησί Σωρός και να το έχει πουλήσει στον Εμίρη του Κατάρ.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή "Μίλα" έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα ακούστηκαν."Δεν είναι εύκολο πράγμα να αγοραστεί ένα νησί. Χρειάζεσαι χρόνο, άδειες και τρομερή γραφειοκρατία. Υπουργεία και δασαρχεία πρέπει να υπογράψουν. Σε συνέντευξη μου είπα ότι το αγόρασα και θα δω τι θα κάνω. Πίστευα ότι θα μου έφερναν τα χαρτιά από τα υπουργεία, αλλά αργούσαν, έναν, δυο χρόνια" ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Και συμπλήρωσε: "Δεν έδωσα προκαταβολή. Μου είχαν πει πως θα έπρεπε να πληρώσουμε και να λαδώσουμε για να μας δώσουν τα χαρτιά νωρίτερα. Εγώ όμως ένιωθα μέσα μου ότι το είχα αγοράσει. Που να φανταστώ ότι χρειάζεται τέτοια γραφειοκρατία και να περάσει από τριάντα υπουργεία. Οι άδειες μου έλεγαν ότι βγαίνουν σε τρεις το πολύ τέσσερις μήνες.

Η αλήθεια είναι πως δεν είχα δώσει χρήματα και εκείνο το 1995 κόστιζε 15.000.000 δραχμές. Δεν το αγόρασα τελικά ποτέ, λόγω της γραφειοκρατίας. Το νησάκι πριν τον εμίρη του Κατάρ άνηκε στην Ιθάκη και όχι σε εμένα. Μακάρι να ήταν τα πράγματα αλλιώς και να είχα πάρει εγώ το νησί. Δεν θα το πουλούσα εγώ και θα έβαζα πάνω μια ελληνική σημεία και δεν θα το έδινα σε κανέναν".

Δείτε το βίντεο:
 

Tags Νησι, εμιρης, καταρ, Βασίλης τερλέγκας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2243 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4481 s // Total time: 2.6724 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X