Τα φιλιά του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη στο after party των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"


Τα φιλιά του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη στο after party των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"

Δείτε το βίντεο

Μετά το τέλος των 14ων Βραβείων "Madame Figaro" Γυναίκες της Χρονιάς 2018 συντελεστές, φιλοξενούμενοι από Ελλάδα, παρουσιαστές, καλλιτέχνες, βραβευμένες και αρκετοί επώνυμοι Κύπριοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο State club στη Λευκωσία. Εκεί και ο παρουσιασής της βρδιάς Αποστόλης Τότσικας αλλά και η σύζυγός του Ρούλα Ρέβη, η οποία τον συνόδευσε στην Κύπρο. Οι δυο τους άλλωστε αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όποιος τους συναντήσει από κοντά μπορεί να αντιληφθεί το ισχυρό δέσιμο και τη μεγάλη αγάπη που τους δένει. Το ζευγάρι διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ όπως μπορείτε να δείτε και εσείς από το βίντεο που εξσφάλισε το ilovestyle.com ο γοητευτικός ηθοποιός δεν δίστασε να δείξει την αγάπη του στη σύζυγό του και σε ανύποπτη στιγμή της χάρισε ένα ζεστό φιλί, Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

Διαβαστε ακόμα: Όλα όσα έγιναν στο after party για τα 14α Βραβεία "Madame Figaro" Γυναίκες της Χρονιάς 2018

Tags Αποστόλης Τοτσικας, Ρουλα Ρέβη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, madame figaro γυναικες της χρονιας 2018


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1453 s (229 Queries.) // Parse time: 1.4987 s // Total time: 4.6439 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X