Πείτε όχι στις ατέλειες του προσώπου με τη δύναμη της φύσης


Πείτε όχι στις ατέλειες του προσώπου με τη δύναμη της φύσης

H νέα σειρά Corrective Serums από την The Organic Pharmacy έρχεται να βοηθήσει το δέρμα και να ανακτήσει την ισορροπία δίνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ενισχύστε τώρα την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας με τη νέα σειρά Corrective Serums από την The Organic Pharmacy και πείτε όχι στις ατέλειες του προσώπου. Η αρμονία του δέρματος μπορεί να αμφισβητηθεί από πολλούς παράγοντες όπως μεταβαλλόμενες εποχές, διατροφή, επιλογές τρόπου ζωής ή κάποια ασθένεια. Έτσι η νέα σειρά Corrective Serums από την The Organic Pharmacy έρχεται να βοηθήσει το δέρμα και να ανακτήσει την ισορροπία δίνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η σειρά Corrective Serums περιλαμβάνει 4 διορθωτικούς ορούς που εφαρμόζονται απαλά πάνω στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ μετά τον καθαρισμό και την τόνωση. Κάθε μπουκάλι αποτελείτε από συμπυκνωμένα αγνά συστατικά που διεισδύουν βαθιά στο δέρμα σας αναδομώντας και αναγεννώντας την επιδερμίδα σας.  Τα ενεργά συμπυκνώματα αναπτύσσονται και τελειοποιούνται για να στοχεύουν την κάθε ατέλεια κάθε τύπου δέρματος.

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά Corrective Serums

Stabilised Vitamin C 15%

Ένας ορός υψηλής ισχύος, μη ερεθιστικός, ενάντια στη θαμπάδα, τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και στα σημάδια γήρανσης.  Η βιταμίνη C έχει αποδειχθεί ότι αντιστρέφει τα σημάδια γήρανσης και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Eπίσης, Bοηθά στην προστασία ενάντια των UV. Επειδή η βασική αιτία της μελάγχρωσης είναι η υπεριώδης ακτινοβολία, είναι επίσης σημαντικό να φορέσετε την αντιηλιακή προστασία της The O P κατά τη διάρκεια της ημέρας για να προστατεύσετε τα οφέλη που αποκομίζετε από τη χρήση των προϊόντων καθώς και να αποτρέψετε τυχόν περαιτέρω ζημιές.

Ηyaluronic Acid 0,2%

Ενισχυμένο με τριπλό μοριακό βάρος 0,2% υαλουρονικό οξύ όπου στοχεύει στην αφυδάτωση της επιδερμίδας και βελτιώνει το φυσικό δέρμα ασφαλίζοντας το από την υγρασία. Ο ορός αυτός γεμίζει και επαναφέρει τον όγκο της επιδερμίδας

Retinol Night Serum 2.5%

Ενισχυμένο με ρετινόλη στοχεύει στις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τον αποχρωματισμό των κηλίδων. Ενισχύει το κολλαγόνο για να αποκαταστήσει τη λάμψη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Four Acid Peel 5%

Ενισχυμένο με 5% φυσικό Alpha Hydrolyx Acids από passionflower, λεμόνι, σταφύλι και ανανά κάνει απολέπιση για να βοηθήσει στην καταπολέμηση των κηλίδων, βελτιώνει την υφή του δέρματος με αποτέλεσμα μια λαμπερή επιδερμίδα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Το Retinol Night Serum και το Four Acid Peel συνιστώνται για νυχτερινή χρήση καθώς ενισχύουν τη φυσική ανάπλαση και ανανέωση του δέρματος που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ ο ορός Stabilised Vitamin C και Ηyaluronic Acid μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέρα αλλά και νύχτα. 

Συνδυάζοντας φυτικά ενεργά συστατικά με επιστημονική εξειδίκευση και αποδεδειγμένες επιστημονικές μελέτες τελευταίας γενιάς, η νέα σειρά Corrective Serums είναι η νέα γενιά οργανικής ομορφιάς που επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα προβλήματα της επιδερμίδας, δίνοντας τη λύση που χρειάζεται το δέρμα σας.

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά Corrective Serums της The Organic Pharmacy σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Κύπρο, καθώς και στα πολυκαταστήματα Debenhams Mall of Cyprus και Debenhams Zenon.

Βρείτε τα σημεία πώλησης στην ιστοσελίδα εδώ.

Tags The Organic Pharmacy Corrective Serums, The Organic Pharmacy, ΟΡΟΣ, προσωπο, Ομορφια, serum. face, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2462 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4177 s // Total time: 2.6638 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X