Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου: Λέει ποια μοντέλα από την Κύπρο θα μπορούσαν να κάνουν διεθνή καριέρα


Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου: Λέει ποια μοντέλα από την Κύπρο θα μπορούσαν να κάνουν διεθνή καριέρα

Τι λέει για τη δική της καριέρα στο χώρο της μόδας

Συνέντευξη στο περιοδικό "ΟΚ!" παραχώρησε η Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το χώρο της μόδα στην Κύπρο.

Μετά την ανάδειξή σου ως "Σταρ Κύπρος" νιώθεις ικανοποιημένη με την μέχρι τώρα πορεία σου;
Νιώθω πολύ γεμάτη από την εμπειρία μου στο χώρο της μόδας και κυρίως από τις ευκαιρίες που μου προσέφερε ο τίτλος της Σταρ Κύπρος. Μεταξύ των προτάσεων για δουλειές που αφορούν το μόντελινγκ, μέχρι και σήμερα δέχομαι προτάσεις για τηλεόραση, τις οποίες και απορρίπτω. Έχω πειραματιστεί στο χώρο αυτό και θεωρώ ότι είναι ένας χώρος που δεν με εκφράζει και γι’ αυτό δεν τον ακολουθώ. 
Θεωρείς πως ο τίτλος της "Σταρ Κύπρος" δεν σε ωφέλησε όσον αφορά την καριέρα σου;
Ο τίτλος της "Σταρ Κύπρος" εννοείται πως με βοήθησε σε πολλούς τομείς, αλλά κυρίως στον τομέα της μόδας, αφού σήμερα μετρώ πάνω από 100 συμμέτοχες μου σε επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις, περίπου 50 συμμέτοχες σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, συμμετοχές σε βίντεο κλιπ Ελλήνων και διεθνών τραγουδιστών, εξώφυλλα σε περιοδικά, τηλεοπτικές εκπομπές και αλλά πολλά. Επίσης, είχα την ευκαιρία να λαβώ μέρος στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς "Miss Earth", εκπροσωπώντας την Κύπρο. Ανατρέχοντας στο παρελθόν και σε όσα ο τίτλος της "Σταρ Κύπρος" μου χάρισε, θα έλεγα πως είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχει συμβεί στη ζωή μου.


Ποια μοντέλα από την Κύπρο θεωρείς πως μπορούν να κάνουν διεθνή καριέρα;
Θεωρώ πως στην Κύπρο έχουμε πολλά μοντέλα που κυνηγούν το όνειρό τους και που δίκαια κατέχουν μια θέση στο χώρο της μόδας. Ανάμεσα σε αυτές είναι η Αντρέα Κυριακού, η Ξένια Ζαΐτσεβα, η Μύριελ Γρηγορίου, η Χάρις Λουκά, η Μαρία Κοτζιά, η Γλυκερία Γιάκουμου, η Ραφαέλλα Χαραλάμπους και άλλες πολλές που έχουν ανάλογη πορεία στο χώρο. 
Υπάρχουν κοπέλες μοντέλα Κύπριες που πιστεύεις πως είναι υπερεκτιμημένες;
Μεγάλωσα πιστεύοντας πως οι άνθρωποι που αποκτούν αναγνωρισιμότητα και φήμη γεννιούνται γι' αυτό! Είναι κάτι σαν να λέμε πως «Αυτή η κοπέλα έχει άστρο». Πιστεύω πως σε αυτή τη ζωή ό,τι είναι γραφτό να κάνεις θα το καταφέρεις! Όσες κοπέλες διαπρέπουν στο χώρο της μόδας στην Κύπρο πάει να πει ότι αυτό είναι το κάρμα τους. Δεν είναι άλλωστε σωστό εκ μέρους μου να χαρακτηρίσω μια κοπέλα ως υπερκείμενη από τη στιγμή που αξίζει αυτή την αναγνωρισιμότητα λόγω του πάθους και της προσπάθειας που καταβάλλει για να φτάσει στο στόχο της. Ανθρώπους σαν και αυτούς θα πρέπει να τους επαινούμε και όχι να τους αποδοκιμάζουμε αποκαλώντας τους υπερεκτιμημένους! Πρέπει πια να σταματήσουμε να ζούμε σε μια κοινωνία που προσπαθεί να βρει ελαττώματα σε κάθε άνθρωπο, πρέπει να δίνουμε θάρρος σε οποίον αληθινά προσπαθεί να πέτυχει!     

AΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΗΛ / Μαλλιά: Stratos Art Hair Studio & Team / Ρούχα: Ελίνα Λεβέντη / Μακιγιάζ: Φωτεινή Αλεξάνδρου - SLA Make up / Φωτογράφος: Αντώνης Εγγράφου / Art Direction: Τατιάνα Μιτσή / Κοσμήματα: Christian Xenon / Λουλούδια: Minimal Flower

Tags Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9193 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4729 s // Total time: 3.3922 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X