Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή: Αυτός είναι ο λόγος του οριστικού τους χωρισμού


Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή: Αυτός είναι ο λόγος του οριστικού τους χωρισμού

Τι λένε τα ελληνικά δημοσιεύματα; 

Οριστικοί τίτλοι τέλους στη σχέση της Ευαγγελίας Αραβανή και του Νίκου Οικονομόπουλου έπεσαν, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, "Όλα Λάθος". Το ζευγάρι ήταν μαζί ενάμιση χρόνο και συγκατοικούσε στα νότια προάστια, τον τελευταίο όμως μήνα η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στο σπίτι της στη Νίκαια.

Φίλη του ζευγαριού δήλωσε στη "RealLife": "Η σχέση τους μετά τη συγκατοίκηση είχε περάσει σε άλλο στάδιο. Η Ευαγγελία επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, για το οποίο ο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή που είχε πάρει το ειδύλλιο τους ήταν κάτι που τον προβλημάτιζε, αφού δεν θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα με τα προσωπικά του. Αυτό ήταν και το αγκάθι που δημιούργησε τριβή ανάμεσά τους".

Διαβάστε ακόμα: Χωρισμός βόμβα στην κυπριακή showbiz!

Οι πρώτες ρωγμές του δεσμού τους εμφανίστηκαν στις αρχές της χρονιάς, όταν είχαν κυκλοφορήσει και οι πρώτες φήμες χωρισμού. Οι δυο τους δεν άντεξαν για πολύ χωριστά, η υπερέκθεση όμως φαίνεται ότι είχε δημιουργήσει ένα ρήγμα που δεν ήταν εύκολο να ξεπεράσουν. Οι τίτλοι τέλους γράφτηκαν κοινή συναινέσει και ο χωρισμός.

Tags νικος οικονομοπουλος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1871 s (228 Queries.) // Parse time: 1.5922 s // Total time: 3.7793 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X