Οι πανηγυρισμοί με τον Πιέρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! [εικόνες]


Οι πανηγυρισμοί με τον Πιέρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! [εικόνες]

Ήταν μία από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές μας εδώ στην Κοπεγχάγη!

Ήταν μια μαγική ημέρα η χθεσινή! Μια μέρα που περιμέναμε πολύ καιρό! Επιτέλους μπορέσαμε και επίσημα να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα της ομάδας μας! Το πρωτάθλημα αυτό που με τόση προσπάθεια και πάθος τελικά κατέκτησαν οι ποδοσφαιριστές μας! 

Την προηγούμενη χρονιά δεν είχαμε αυτή τη τύχη! Οπόταν φαντάζεστε πόσο πολύ όλοι το ήθελαν τη φετινή σεζόν! Και η αλήθεια είναι πως τους αξίζει και με το παραπάνω!

Όταν λοιπόν ο διαιτητής έδωσε το τελευταίο σφύριγμα, μπήκαμε όλοι στο γήπεδο και τραγουδήσαμε και εμείς μαζί με όλους τους φιλάθλους τα συνθήματα της ομάδας πιο δυνατά από ποτέ! Νομίζω πρώτη φορά εδώ και δύο χρόνια είδα το γήπεδο χωρίς άδειες θέσεις! Ήταν απίστευτο το όλο συναίσθημα και αρκετά συγκινητικό! Μου θύμισε κατευθείαν τις παρόμοιες στιγμές αυτές που ζούσαμε στη Κύπρο κατακτώντας πάλι το πρωτάθλημα! 

Ελπίζω να σας έχω βάλει λίγο στο κλίμα! Φυσικά αναμένουμε πως και πως τη μέρα αυτή που θα έχουμε το πολυπόθητο αυτό τρόπαιο στα χέρια μας και θα το σηκώσουμε! Αυτό θα πραγματοποιηθεί στον τελευταίο αγώνα!

Τα φιλιά μου σε όλους! Stay tuned... έχω ακόμα πολλά να σας δείξω!

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, πιερος σωτηριου, πρωταθλημα, ΓΗΠΕΔΟ, ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, showbiz κύπρος, gossip, celebrities, διασημοι, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7792 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2138 s // Total time: 1.9930 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X