Η ιταλική επωνυμία ένδυσης Napapijri βρίσκει μόνιμη στέγη στο Nicosia Mall


Η ιταλική επωνυμία ένδυσης Napapijri βρίσκει μόνιμη στέγη στο Nicosia Mall

Με ένα πανέμορφα διαμορφωμένο κατάστημα, ίσως το καλύτερο στην Ευρώπη, στο ισόγειο του νέου εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας.

H Napapijri βρίσκεται και επίσημα πια στην Κύπρο με ένα πανέμορφα διαμορφωμένο κατάστημα, ίσως το καλύτερο στην Ευρώπη, στο ισόγειο του νέου εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας, το Nicosia Mall.

Η νέα επωνυμία, που προφέρεται Να-πα-πί-ρι (το j είναι άηχο), ανήκει στην εταιρεία VF Corporation και είναι μια επωνυμία ιταλικής προέλευσης που ξεκίνησε το 1987 και εμπίπτει στην κατηγορία premium casual-wear. Αν και ιταλικής προέλευσης, το όνομά της σημαίνει Αρκτικός Κύκλος στα φιλανδικά και έχει ως σήμα κατατεθέν της, τη Νορβηγική σημαία.

Η Napapijri έχει στηρίξει την εξέλιξή της σε αξίες που διακρίνονται στο τρίπτυχο design, innovation, sustainability με πυλώνες που βασίζονται στις νέες τεχνολογίες, στις σύγχρονες γραμμές και στις ηθικές διαδικασίες παραγωγής.

Η δομή αυτή επιτρέπει στη Napapijri να είναι μια μάρκα πλήρως προσαρμοσμένη στις επιταγές της σύγχρονης τεχνολογίας, καθώς έχει ενσωματώσει στις τεχνικές παραγωγής της, καινοτόμα και εξελιγμένα συστήματα στο πλαίσιο μιας ηθικής φιλοσοφίας που εναρμονίζεται με τον απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, τον άνθρωπο και τις ιδανικές εργασιακές συνθήκες.

Η φετινή συλλογή της Napapijri με τον τίτλο Future Positive για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 προάγει την ανάμειξη όλων των παραπάνω με τα στοιχεία του ρομαντισμού και την έννοια της φιλίας, μεταμορφώνοντας  την ανάγκη εξερεύνησης του κόσμου και την υπέρβαση κάθε είδους συνόρων σε μια διαρκή περιπέτεια και δράση.

Με την ευκαιρία λοιπόν της πρόσφατης καθόδου της στην Κύπρο, η Napapijri οργανώνει επίσημα εγκαίνια το Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 μεταξύ 16:00-20:00, τόσο για το κοινό όσο και για εκλεκτούς καλεσμένους. Κατά τη διάρκεια των εορτασμών των εγκαινίων θα υπάρχουν διαδραστικοί και πρωτότυποι διαγωνισμοί και μοναδικές εκπλήξεις με εμφανίσεις επωνύμων και πλούσια δώρα.

Instagram: Napapijri

Tags FASHION NEWS, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, ταση, Napapijri, nicosia mall


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8834 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3482 s // Total time: 3.2316 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X