Τζώρτζια Γεωργίου: Το φλερτ με ηθοποιό διεθνούς φήμης


Τζώρτζια Γεωργίου: Το φλερτ με ηθοποιό διεθνούς φήμης

Δείτε εικόνες

Η δικιά μας, η Κύπρια, Τζώρτζια Γεωργίου την φετινή τηλεοπτική σεζόν εμφανίζεται στο πάνελ της πρωινής εκπομπή του Star, "Στην φωλιά των Κου-Κου" και κερδίζει όλο και περισσοτερο τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού. Η ίδια, εκτός από την επαγγελματική της ευτυχία φαίνεται να είναι καλά και στην προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Secret" και της Σάσας Σταμάτη, η Τζώρτζια Γεωργίου έχει έρθει πιο κοντά με τον διεθνούς φήμης ηθοποιό Jan Uddin. Πριν λίγο καιρό ο Jan Uddin βρέθηκε στην Ελλάδα στην πρώτη προβολή της ταινίας "Οι βράχοι της ελευθερίας", στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών ήταν και η Τζώρτζια Γεωργίου και όσοι βρέθηκαν εκεί σχολίασαν ότι ο ηθοποιός εντυπωσιάστηκε με την μελαχρινή καλλονή και δεν δίστασε να την πλησιάσει. Την ακριβώς επόμενη μέρα δεν έλειψαν τα πειράγματα από τους συνεργάτες της στην εκπομπή, για το φλερτ που υπήρχε μεταξύ τους. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μετά την κοινή τους συνάντηση αντάλλαξαν τηλέφωνα και έκτοτε μιλούν καθημερινά.

Μάλιστα, η Τζώρτζια Γεωργίου τον κάλεσε να έρθει το καλοκαίρι για διακοπές.

Tags τζωρτζια γεωργιου, φλερτ, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, Jan Uddin, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1013 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4613 s // Total time: 2.5626 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X