Η υπεύθυνη των casting του "Game of Thrones" επέλεξε πασίγνωστο Κύπριο ηθοποιό για να συμμετέχει σε ταινία με τον Brad Pitt!


Η υπεύθυνη των casting του "Game of Thrones" επέλεξε πασίγνωστο Κύπριο ηθοποιό για να συμμετέχει σε ταινία με τον Brad Pitt!

Η αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος και ο λόγος που δεν πήρε τελικά τον ρόλο!  

Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς στον καλλιτεχνικό χώρο του νησιού μας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ “Γαλάτεια”.

Ο λόγος για τον Κρίστοφερ Γκρέκο, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας, 13 Μαϊου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και μεταξύ άλλων κλήθηκε να αναφερθεί σε μία πρόταση που του είχε γίνει να συμμετάσχει σε ταινία του Brad Pitt.

“Ήταν το 2016, όταν έκανα ένα θεατρικό στον ΘΟΚ και με πήρε τηλέφωνο η agent μου, θυμάμαι ήταν Δευτέρα βράδυ και μου είπε πως με θέλει για μία ταινία η Nina Gold, η οποία είναι εκείνη που κάνει casting για το “Game of Thrones”. Μου λέει είναι η αρχική σκηνή στην ταινία του Brad Pitt […] Αμέσως θυμήθηκα ότι έπαιζα στον ΘΟΚ Τετάρτη και Πέμπτη τότε και την ειδοποίησα να κανονίσει το audition να μην συμπίπτει […] Μου έστειλε μήνυμα την επόμενη ημέρα και μου έγραψε πως η οντισιόν ήταν για εκείνο το πρωί. “Η Nina Gold ζήτησε εσένα προσωπικά” […] Είναι κάτι που δεν ξεπέρασα γιατί δεν πολέμησα και να το χάσω”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags Brad Pitt, κριστοφερ γκρεκο, showbiz κύπρος, gossip, celebrities, διασημοι, Ηθοποιός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8094 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3616 s // Total time: 3.1711 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X