Ρούλα Ρέβη: Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά και μας άφησε άφωνους! [βίντεο]


Ρούλα Ρέβη: Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά και μας άφησε άφωνους! [βίντεο]

Η απόφαση που πήρε για τη ζωή της και την αποκάλυψε μετά από χρόνια στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Η Ρούλα Ρέβη, μία από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες φωτογράφους στην Ελλάδα και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά της χρόνια καθώς επίσης αποκάλυψε και μία πληροφορία που δεν γνωρίζαμε για εκείνην και αφορά στο σχολείο.

Διαβάστε ακόμα: Τα φιλιά του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη στο after party των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"

“Εγώ κάποια στιγμή τρελάθηκα τελείως! Στο σπίτι γινόταν χαμός. Υπήρχαν συχνοί καβγάδες και εντάσεις μέσα στο σπίτι […] Κάποια μέρα μου την έδωσε. Θυμάμαι το κλικ που έγινε στο κεφάλι μου σαν χθες. Του στιλ “τώρα θα σας πάρει όλους ο διάολος… Έκανα ο,τι μου κατέβαινε. Όλα τα αντίθετα πράγματα συνεχώς. Μου την έδωσε και τα παράτησα όλα! Σταμάτησα να διαβάσω, σταμάτησα τα πάντα. Ήμουν 17 χρονών, ξυπνούσα και την ώρα του σχολείου πήγαινα, τους κοιτούσα και έφευγα. Πήγαινα στο Πασαλιμάνι και καθόμουν 6 ώρες. Το σχολείο δεν το τελείωσα και είναι κάτι που λέω για πρώτη φορά. Είμαι πολύ περήφανη που τα κατάφερα στη ζωή μου χωρίς να έχω τελειώσει το σχολείο”, είπε χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το peoplegreececom: 

 


 

 

Tags Ρουλα Ρέβη, Αποστόλης Τοτσικας, Ελεονώρα Μελέτη, εκπομπη, Συνεντευξη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6902 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6161 s // Total time: 3.3063 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X