All Over Beauty Bar: Ένας ολοκαίνουργιος "alternative" χώρος που εμπνέει ομορφιά και ηρεμία παντού


All Over Beauty Bar: Ένας ολοκαίνουργιος "alternative" χώρος που εμπνέει ομορφιά και ηρεμία παντού

Προσφέρει υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ και εφαρμογή βλεφαρίδων (extensions) από εξειδικευμένο έμπειρο προσωπικό.

Ένα ολοκαίνουργιο "alternative" χώρο όπου αναμειγνύονται εξωτικά στοιχεία από Μεσόγειο όπως Μαρόκο, Μύκονο και Κύπρο απέκτησε πρόσφατα η Λευκωσία. Πρόκειται για το "All Over" Beauty bar που όπως ξεκάθαρα λέει και το όνομά του, εμπνέει ομορφιά και ηρεμία παντού.

Από την ώρα που αντικρίζεις τον χώρο με ένα εμπνευσμένο graffiti στην είσοδο του "All Over" που καλλιτεχνήθηκε από τον γνωστό Mathieu Devavry σε προετοιμάζει για τη συνέχεια. Χαμογελαστά πρόσωπα αλλά και η ιδιοκτήτρια, Μαρία Κουλουτέρη σε καλωσορίζουν με ζεστές πετσέτες, καφέ ή τσάι σ’ ένα σαλόνι που σου εκπέμπει αμέσως χαλαρότητα και εξωτισμό.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει;

Το "All Over" Beauty Bar προσφέρει υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ για γυναίκες και άνδρες με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και ειδών gels από απλό μανικιούρ και ημιμόνιμο μέχρι οικολογικά gels που δεν περιέχουν χημικά.

Επιπρόσθετα οι γυναίκες μπορούν να επισκεφθούν το "All Over" Beauty Bar για να προσθέσουν έξτρα γοητεία στο βλέμμα τους, με την εφαρμογή βλεφαρίδων (extensions) από εξειδικευμένο έμπειρο προσωπικό.

Info: Βερενίκης 15, Λευκωσία, 2002 / τηλ. 22016086, 96401026.

Tags All Over, beauty news, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.1025 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3313 s // Total time: 4.4339 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X