Eurovision 2019: Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής που αφορά στην Κύπρο!


Eurovision 2019: Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής που αφορά στην Κύπρο!

Άλλαξε πριν από μερικά 24ωρα αιφνιδίως το πρόσωπο που θα ανακοινώσει τη βαθμολογία της Κύπρου τη βραδιά του τελικού της Eurovision! 

Το βράδυ του Σαββάτου, 18 Μαϊου, θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός της Eurovision, στη σκηνή Expo Tel Aviv.

Διαβάστε ακόμα: Μάθετε σε ποια θέση θα εμφανιστούν Κύπρος και Ελλάδα στον μεγάλο τελικό της Eurovision! 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, 17 Μαϊου, η εκπομπή “Όλα Καλά” και η δημοσιογράφος, Χριστιάνα Αντωνίου, το πρόσωπο που θα δώσει τη βαθμολογία της Κύπρου το βράδυ του τελικού άλλαξε τελευταία στιγμή. 

Η τραγουδίστρια και πρώην συμμετέχουσα στο διαγωνισμό, Χρυσή Ανδρέου, ήταν εκείνη που θα έδινε τη βαθμολογία και είχε ενημερωθεί αρκετές εβδομάδες πριν. Ωστόσο, πρόσφατα, έλαβε ένα τηλεφώνημα όπου της ανακοίνωσαν πως δεν θα δώσει εκείνη τη βαθμολογία, καθώς κατόπιν απαίτησης του Ισραήλ, θα έπρεπε στη θέση της να βρισκόταν άντρας και συνεπώς οι υπεύθυνοι τοποθέτησαν τον Hovig στο συγκεκριμένο πόστο. 

“Η Χρυσή Ανδρέου θα έδινε τη βαθμολογία, είχε ενημερωθεί δύο ή τρεις μήνες πριν από το κρατικό κανάλι. Αυτές τις ημέρες έλαβε ένα τηλεφώνημα, όπου της έλεγαν πως δεν θα είναι αυτή που θα δώσει τη βαθμολογία και ότι το Ισραήλ ζήτησε να είναι κάποιος άντρας […] Κι αυτός ο άντρας θα είναι ο Hovig”, είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Η Χρυσή Ανδρέου.

Ο Hovig.
 

 

Tags Eurovision 2019, ολα καλα, Τελ Αβιβ, hovig, χρυση ανδρεου, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4092 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2567 s // Total time: 2.6659 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X