Κρίστη Αγαπίου: Η ανθοδέσμη με τα 100 τριαντάφυλλα που της χάρισε ο σύζυγός της την ημέρα που γέννησε! 


Κρίστη Αγαπίου: Η ανθοδέσμη με τα 100 τριαντάφυλλα που της χάρισε ο σύζυγός της την ημέρα που γέννησε! 

Η ιστορία που υπάρχει πίσω από την κίνηση αυτή του Πανίκου Λειβαδιώτη και τα τρυφερά λόγια για εκείνον.

Η Κρίστη Αγαπίου και ο Πανίκος Λειβαδιώτης έγιναν γονείς για πρώτη φορά πριν από μερικές ημέρες καθώς υποδέχθηκαν στη ζωή την κόρη τους. 

Διαβάστε ακόμα: Κρίστη Αγαπίου - Πανίκος Λειβαδιώτης: Μας έδειξαν πρώτη φορά το προσωπάκι της νεογέννητης κορούλας τους [εικόνα]

Ο σύζυγος του νεαρού μοντέλου, της πρόσφερε στο μαιευτήριο μία υπέροχη ανθοδέσμη από 100 κόκκινα τριαντάφυλλα, την ίδια που της είχε χαρίσει και πριν από επτά χρόνια όταν γνωρίστηκαν.

Η ίδια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα σχετικό στιγμιότυπο από το μαιευτήριο με την ανθοδέσμη της αγκαλιά και έγραψε: “Πριν από επτά χρόνια, ο σύζυγός μου, μου έδωσε 100 κόκκινα τριαντάφυλλα, την επόμενη ημέρα της γνωριμίας μας. Για χρόνια με κορόιδευε ότι θα πρέπει να μετράω ένα τριαντάφυλλο από αυτό το μπουκέτο, για κάθε ένα σημαντικό γεγονός. Καθώς εγώ κοιμόμουν στην κλινική ήρθε με 100 κόκκινα τριαντάφυλλα και μου είπε πως ίσως υπέθεσα ότι δεν θα ξαναέπαιρνα άλλη ξανά. Τώρα θα πρέπει να περιμένεις άλλα επτά χρόνια. Οι σχέσεις δεν είναι πάντα ηλιοβασιλέματα και τριαντάφυλλα αλλά αν δεν υπήρχαν προκλήσεις τότε η ζωή θα ήταν εύκολη. Πρέπει να παλεύουν και οι δύο για αυτά”. 


 

Tags Κρίστη Αγαπίου, πανικος λειβαδιωτης, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8995 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4769 s // Total time: 2.3764 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X