Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας της εκπομπής “Όλα Καλά” σήμερα το μεσημέρι!
Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η ομάδα της, στην έναρξη της σημερινής εκπομπής “Όλα Καλά”, το μεσημέρι της Παρασκευής, 24 Μαϊου, επέλεξαν να προβάλουν ένα θέμα που αφορούσε σε ρατσιστική, φραστική επίθεση που δέχθηκε μητέρα στη Λάρνακα για το αυτιστικό παιδί της.
Η παρουσιάστρια, καθώς μετέφερε τα λόγια της μητέρας αυτής, δυσκολεύτηκε να αναφέρει υβριστική λέξη που ειπώθηκε, ζητώντας τη βοήθεια των συνεργατών της.
Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μας έδειξε το υπέροχο μπαλκόνι του σπιτιού της στη Λευκωσία! [εικόνα & βίντεο]
Κατόπιν, η Ευριπίδου, είπε χαρακτηριστικά: “Θέλαμε κι εμείς να εκφράσουμε την ντροπή μας για όλο αυτό που διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί με ένα αυτιστικό παιδί, το οποίο μόνο αγάπη χρειάζεται και αποδοχή”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα με το τι ακριβώς συνέβη: